ΚΟΣΜΟΣ

Χωρίς Μέσι, χωρίς γκολ η Αργεντινή

Χωρίς Μέσι, χωρίς γκολ η Αργεντινή

Η απουσία του Λιονέλ Μέσι ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή για την Αργεντινή, η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με το Εκουαδόρ στο πλαίσιο διεθνούς φιλικής αναμέτρησης στις ΗΠΑ (video).

Οι 49.165 θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Metlife Stadium" του Νιου Τζέρσι δεν πρέπει να έμειναν και πολύ ικανοποιημένοι από το φιλικό της Αργεντινής με το Εκουαδόρ, που βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 χωρίς να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες.

Μεγαλύτερο προβληματισμό θα πρέπει να είχε πάντως ο Αλεχάντρο Σαμπέγια, ο οποίος είδε την "αλμπισελέστε" να έχει την κατοχή αλλά να αδυνατεί να φτιάξει φάσεις και στον αντίποδα να αντιμετωπίζει προβλήματα από τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς του Εκουαδόρ.

Η καλύτερη στιγμή για το Εκουαδόρ να σκοράρει ήταν στο 12' με την κοντινή καρφωτή κεφαλιά του Βαλένσια να σταματάει στο αριστερό δοκάρι ενώ η Αργεντινή άγγιξε τη νίκη στο 88', με το μονοκόμματο δεξί σουτ του Ντι Μαρία από το ύψος της μικρής περιοχής να βρίσκει το δεξί δοκάρι.

Χωρίς Μέσι, χωρίς γκολ η Αργεντινή

"Όλοι ξέρουν στην Αργεντινή πως χωρίς τον Μέσι υπάρχει διαφορά. Μετά από τα πρώτα λεπτά είχαμε καλή κυκλοφορία, νιώσαμε πάντως αρκετά τους επιθετικούς τους", δήλωσε σχετικά με το ματς ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, ενώ ερωτηθείς για τις πιθανότητες κατάκτησης του Μουντιάλ από την ομάδα του, είπε:

"Οι υποψήφιοι για την κατάκτηση του τροπαίου είναι οι Ισπανία, Γερμανία και Βραζιλία".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ