ΚΟΣΜΟΣ

Βεργκάρα:"Ο Καστίγιο κάπνιζε"

Βεργκάρα:"Ο Καστίγιο κάπνιζε"
Καστίγιο INTIME SPORTS

Προβληματικό χαρακτήρισε τον Νέρι Καστίγιο ο ιδιοκτήτης της Τσίβας Γκουανταλαχάρα, Χόρχε Βεργκάρα φτάνοντας στο σημείο να ισχυριστεί πως ο άσος του Άρη ήταν καπνιστής!

Ο "ισχυρός άνδρας" του μεξικάνικου συλλόγου μίλησε απαξιωτικά για τον 27χρονο άσο σε μία προσπάθεια να εξηγήσει για ποιο λόγο δεν πραγματοποιεί μεταγραφές η Τσίβας.

Μάλιστα χαρακτήρισε προβληματικό και καπνιστή τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Το αξιοπερίεργο είναι πως ο Καστίγιο παρότι βρέθηκε κοντά στην Τσίβας δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της ομάδας.

"Γιατί να θέλω να κάνω μεταγραφές για την Τσίβας; Ο Νέρι Καστίγιο έχει πετύχει δύο γκολ σε τρεις αγώνες που νομίζω είναι κάτι καλό, όμως ο Νέρι Καστίγιο έχει πολύ προβληματικές συνήθειες στα αποδυτήρια.

Καπνίζει, είναι απείθαρχος και δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην εθνική ομάδα. Αυτό είναι το ιστορικό του" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Βεργκάρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΕSPN και την εκπομπή "Los Capitanes".

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις εγείρουν εύλογες απορίες και αναμένεται η αντίδραση του ποδοσφαιριστή στις τοποθετήσεις του Βεργκάρα.

Η Τσίβας επιχείρησε αρκετές φορές την τελευταία πενταετία να εντάξει στο δυναμικό της τον Νέρι Καστίγιο.

Μάλιστα πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν δηλαδή κατέληξε στους "κίτρινους" οι "Rebaño Sagrado" είχαν καταθέσει πρόταση στον πρώτο σκόρερ του Άρη.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ