ΚΟΣΜΟΣ

Tο Ρόλεξ του Μαραντόνα στον Βερόν

Tο Ρόλεξ του Μαραντόνα στον Βερόν

Ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν θυμήθηκε το δώρο που του έκανε σε ηλικία 21 ετών ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ένα Ρόλεξ, το οποίο ακόμη φυλάει ως θησαυρό!

Ο παλαίμαχος Αργεντινός άσος ήταν ο νεότερος παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς το 1996.

Την ίδια εποχή η καριέρα του Ντιέγκο Μαραντόνα πλησίαζε στο τέλος της.

Όπως αφηγείται ο Βερόν, ο "Πίμπε Ντ'Όρο" ήταν άψογος απέναντι στους συμπαίκτες του ανεξάρτητα εάν επρόκειτο για τον Κλαούντιο Κανίγια, τον Κίλι Γκονζάλες ή τους πιτσιρικάδες που συμπλήρωναν το ρόστερ του αργεντίνικου συλλόγου.

"Μία μέρα στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της Μπόκα κάλεσε τέσσερις από εμάς στο δωμάτιο του.

'Έχω ένα δώρο για σας' είπε και έδωσε ένα τυλιγμένο κουτί στον καθένα μας. Το άνοιξα και διάβασα 'Ρόλεξ'" θυμάται ο άλλοτε παίκτης της Ίντερ για να προσθέσει:

"Δεν ήξερα τι να κάνω. Κανονικά δεν φοράω ρολόγια. Μέχρι εκείνη την μέρα είχα ένα πλαστικό ψηφιακό ρολόι το οποίο φορούσα μαζί μου όποτε το χρειαζόμουν.

Το πιο ακριβό που είχα φορέσει ήταν ένα Casio με κομπιουτεράκι μέχρι που ξαφνικά παίρνω το δώρο από τον Μαραντόνα. Αμέσως ψιθύρισα στον Κίλι Γκονζάλες:

'Θεέ μου πόσο να αξίζει; Δεν έχω ιδέα, αλλά σίγουρα κάτι περισσότερο από μία περιουσία' απάντησε. Δεν ξέρω τι το έκαναν οι άλλοι, αλλά μπορώ να πω ότι εγώ το έχω κρύψει αρκετά καλά" αφηγήθηκε πρόσφατα ο Βερόν.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ