ΚΟΣΜΟΣ

Τιμώρησαν τον Μπόρχα επειδή φόρεσε μάσκα!

Τιμώρησαν τον Μπόρχα επειδή φόρεσε μάσκα!

Ο μασκοφόρος Φέλιξ Μπόρχα ξαναχτύπησε! Ο άσος της Πατσούκα σκόραρε και στη συνέχεια πανηγύρισε φορώντας τη μάσκα του "Μπλε Δαίμονα"! Ο πρόεδρος του συλλόγου τον τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο.

Ατυχής αποδείχθηκε η έμπνευση του Φέλιξ Μπόρχα να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Τζαγκουάρες με το οποίο ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2 φορώντας μία μάσκα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αντίκρισε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, ενώ στα τελευταία λεπτά αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Ο πρόεδρος της Πατσούκα, Χεσούς Μαρτίνεθ, εκνευρισμένος επέβαλε πρόστιμο στο "καγκουρό". Ο Μπόρχα μετά από αυτή την εξέλιξη έσπευσε να ζητήσει συγνώμη.

"Μπορώ να πω πως ήταν λάθος αυτό που έκανα και ζητάω συγνώμη από τον πρόεδρο Μαρτίνεθ. Δέχομαι το πρόστιμο που μου επέβαλε η διοίκηση.

Η Πατσούκα έχει διαφορετική νοοτροπία, υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να δουλεύω και δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος".

Ο διεθνής από τον Ισημερινό ξέχασε τον σχετικό εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου. "Τουλάχιστον μέχρι να στεφθούμε πρωταθλητές δεν θα επαναφέρω την μάσκα. Την φόρεσα επειδή ήταν μία στιγμή εκτόνωσης" κατέληξε χαρακτηριστικά.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ