ΚΟΣΜΟΣ

"Τεσσάρα" με Μιραλάς το Βέλγιο

"Τεσσάρα" με Μιραλάς το Βέλγιο

Με τον Κέβιν Μιραλάς να πετυχαίνει το πρώτο γκολ, η εθνική Βελγίου νίκησε με 4-2 τις ΗΠΑ σε φιλική αναμέτρηση. (video)

Ο Κέβιν Μιραλάς συνέχισε τις καλές εμφανίσεις με την εθνική Βελγίου, καθώς ήταν από τους πρωταγωνιστές των "κόκκινων διαβόλων" στη νίκη με 4-2 επί των ΗΠΑ.

Στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "First Energy Stadium" του Κλίβελαντ, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με εξαιρετική λόμπα.

Εν συνεχεία, ο Τζέοφ Κάμερον ισοφάρισε για τους Αμερικανούς, αλλά οι Βέλγοι ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κριστιάν Μπεντέκ να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Μαρουάν Φελαϊνί να συμπληρώνει άλλο ένα. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-4 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κλιντ Ντέμπσι στο 80'.

ΗΠΑ (Κλίνσμαν): Χάουαρντ (46' Γκούζαν), Γκούντσον (69' Μπέσλερ), Κάμερον, Γκονσάλες, Μπίσλι, Ντέμπσι, Τζόουνς, Κλίεσταν (81' Χόλντεν), Ντέιβις (63' Μπόιντ), Ζούσι (69' Έβανς), Άλτιντορ (46' Τζόνσον)

ΒΕΛΓΙΟ (Βίλμοτς): Μινιολέ, Κομπανί (72' Ζιλέ), Βερμάλεν (36' Ποκονιόλι), Βερτόνχεν, Αλντερβάιρελντ, Ντεμπελέ (41' Μπεντέκ), Φελαϊνί, Ντεφούρ (77' Σίμονς), Ντε Μπράινε (68' Μέρτενς), Μιραλάς, Λουκακού (84' Τ. Αζάρ)

Το γκολ του Κέβιν Μιραλάς:

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ