ΚΟΣΜΟΣ

Τα κορυφαία γκολ για το 2011/2012!

Τα κορυφαία γκολ για το 2011/2012!
INTIME SPORTS

Ντρίμπλες, λόμπες, σουτ-φωτοβολίδες, τακουνάκια, μαγικοί συνδυασμοί... Απολαύστε τα καλύτερα γκολ της φετινής σεζόν σε κάθε γωνιά του πλανήτη μέσα από ένα χορταστικό video!

Η αγωνιστική σεζόν 2011-2012 έχει ουσιαστικα ολοκληρωθεί σε συλλογικό επίπεδο (η μοναδική εκκρεμότητα είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Αθλέτικ Μπιλμπάο την Παρασκευή) και οι φίλοι της "στρογγυλής Θεάς" έχουν σίγουρα πολύ όμορφες αναμνήσεις να τους συνοδεύουν ενόψει της νέας σεζόν.

Αναμνήσεις που συνδέονται φυσικά με τα αμέτρητα ωραία τέρματα που παρακολούθησαν τον τελευταίο χρονο, από τα οποία η πορτογαλική ιστοσελίδα "TV Golo" θέλησε να κάνει μία αυστηρή επιλογή.

Έτσι κατέληξε στην δημιουργία ενός χορταστικού video 15λεπτης διάρκειας, στο οποίο προσπάθησαν να χωρέσουν ό,τι ωραιότερο έχουν δει τα ποδοσφαιρικά μάτια για τη φετινή σεζόν.

Ντρίμπλες, λόμπες, σουτ-φωτοβολίδες, τακουνάκια, μαγικοί συνδυασμοί, ασύλληπτα φάουλ παρελαύνουν στο video, όπου το θέαμα είναι κάτι παραπάνω από υψηλού επιπέδου.

Απολαύστε τα καλύτερα γκολ της χρονιάς.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ