ΚΟΣΜΟΣ

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας

Theo Janssen (L) of FC Twente Enschede celebrates with Luuk de Jong (R) after scoring a goal against PSV Eindhoven in the Dutch League football match on April 2, 2011 in Enschede.      AFP PHOTO / VINCENT JANNINK   - netherlands out - belgium out - (Photo credit should read VINCENT JANNINK/AFP/Getty Images)
Theo Janssen (L) of FC Twente Enschede celebrates with Luuk de Jong (R) after scoring a goal against PSV Eindhoven in the Dutch League football match on April 2, 2011 in Enschede. AFP PHOTO / VINCENT JANNINK - netherlands out - belgium out - (Photo credit should read VINCENT JANNINK/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Από το φανταστικό πλασέ του Τέο Γιάνσεν, στην γκολάρα του Στάνκοβιτς και από το πιο τρελό πέναλτι στην ιστορία, στα μαθήματα ποδοσφαίρου από την Ρίβερ Πλέιτ. Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας (video)

Ξεκίνημα με τον Τέο Γιάνσεν να περνά την μπάλα αριστοτεχνικά πάνω από τον Ίσακσον και να πετύχει ένα πανέμορφο τέρμα για την Τβέντε στο ντέρμπι με την Αϊντχόφεν.

Κατά σειρά μπορείτε να δείτε το καταπληκτικό ανάποδο "ψαλίδι" του Άντον Γκριγκορίεβ για την Αλάνια και το φανταστικό μακρινό σουτ του Πάμπλο Ορμπάιθ για την Μπιλμπάο.

Η Ρίβερ Πλέιτ δίδαξε ποδόσφαιρο στο γκολ του Πάουλο Φεράρι και θύμισε παλιές καλές εποχές, δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Στην 10άδα υπάρχουν επίσης από το Champions League το γκολ του Άνχελ ντι Μαρία και από το Europa League αυτό του Τζουζέπε Ρόσι , αλλά και η πιο τρελή εκτέλεση πέναλτι από τον Γιόονας Γιόκινεν της Μπααρ.

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας (01-07/04)

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ