ΚΟΣΜΟΣ

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας

LONDON, ENGLAND - MARCH 21:  Sebastian Coates of Liverpool scores the first goal during the Barclays Premier League match between Queens Park Rangers and Liverpool at Loftus Road on March 21, 2012 in London, England.  (Photo by Ian Walton/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - MARCH 21: Sebastian Coates of Liverpool scores the first goal during the Barclays Premier League match between Queens Park Rangers and Liverpool at Loftus Road on March 21, 2012 in London, England. (Photo by Ian Walton/Getty Images) GETTY IMAGES

Το πρώτο γκολ του Κοάτες με την Λίβερπουλ, το "τρελό" γκολ του Βεσελίνοβιτς, η μαγεία του Μέσι και πολλές "φωτοβολίδες". Δείτε το top-10 της εβδομάδας (video)

O Σεμπαστιάν Κοάτες πέτυχε με φανταστικό τρόπο το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Λίβερπουλ και είναι φυσικά στο top-10 της εβδομάδας.

Για μία ακόμη φορά σε αυτό βρίσκεται και ο Λιονέλ Μέσι για το "μαγικό" τέρμα του κόντρα στην Σεβίλλη.

Δεν θα μπορούσε να λείπει το... τρελό γκολ του Ντάλιμπορ Βεσελίνοβιτς της Κόρτραϊκ, ενώ από την Τουρκία έρχεται η γκολάρα του Μανουέλ Φερνάντες της Μπεσικτάς και η σουτάρα του Αλέξ για την Φενέρμπαχτσε.

Στο ντέρμπι με την Γαλατάσαράι το άλλο γκολ της "Φενέρ" ήταν "ψαλιδάκι" του Μουσά Σο, το οποίο δεν είναι στα 10 καλύτερα, ίσως γιατί και τα υπόλοιπα πέντε που δεν αναφέραμε είναι φανταστικά τέρματα. Ανακαλύψτε τα στο video...

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας (16-22/03)...

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ