ΚΟΣΜΟΣ

Στην εθνική ΗΠΑ ο Τζορτζ Τζον

Στην εθνική ΗΠΑ ο Τζορτζ Τζον

Στις κλήσεις του Γιούργκεν Κλίνσμαν για τα φιλικά με Βενεζουέλα και Παναμά συμπεριλαμβάνεται και ο Ελληνοαμερικανός στόπερ Τζορτζ Τζον.

Ο 24χρονος αμυντικός βρίσκεται υπό την παρακολούθηση του ομοσπονδιακού προπονητή Φερνάντο Σάντος ο οποίος είχε ζητήσει να προπονηθεί με την Εθνική το περασμένο καλοκαίρι στις ΗΠΑ.

Ο ομογενής ποδοσφαιριστής ήταν τραυματισμένος και δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στην προπόνηση.

Πλέον ανοίγεται μία νέα προοπτική καθώς ο Γιούργκεν Κλίνσμαν δείχνει να υπολογίζει τον Τζον στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Όπως τονίζει ο μάνατζερ του, Τεντ Φιλιπάκος στο Sport24.gr τα ματς με Βενεζουέλα και Παναμά είναι φιλικά και ως εκ τούτου ακόμη και αν πάρει χρόνο συμμετοχής, διατηρεί το δικαίωμα επιλογής προκειμένου στο μέλλον να εκπροσωπήσει την εθνική μας ομάδα.

" Η Ελλάδα βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και προετοιμάζεται για Εuro 2012. Δεν βλέπω ωστόσο να έχει πιθανότητες ο Τζορτζ να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα μέχρι να ολοκληρωθεί το Εuro.

Την ίδια στιγμή, ο Γιούργκεν Κλίνσμαν βρίσκεται στον πάγκο των ΗΠΑ από τον περασμένο Αύγουστο και τούτη είναι η πρώτη φορά που κάλεσε τον Τζορτζ.

Ο Κλίνσμαν είναι νεοφερμένος και ο Τζορτζ δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές, υπάρχει πολύ δουλειά μπροστά του" δήλωσε ο ατζέντης του Τζορτζ Τζον.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ