ΚΟΣΜΟΣ

Στη Μόντρεαλ Ίμπακτ ο Ντι Βάιο

Στη Μόντρεαλ Ίμπακτ ο Ντι Βάιο
Ντι Βάιο

Ο Μάρκο Ντι Βάιο επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως έχει συμφωνήσει με τη Μόντρεαλ Ίμπακτ, η οποία θα τον παρουσιάσει τη Δευτέρα (28/5). Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Ένας ακόμη γνωστός Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική.

Ο λόγος για τον Μάρκο Ντι Βάιο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπολόνια, όπου ήταν αρχηγός.

Ο 35χρονος υπέγραψε στην Μόντρεαλ Ίμπακτ, η οποία θα είναι η 11η ομάδα της καριέρας του. Σε αυτή θα παρουσιαστεί μαζί με την οικογένειά του σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (28/5) και αναμφίβολα θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της.

Ωστόσο, η μεταγραφή του επιβεβαιώθηκε λίγο νωρίτερα με τις ακόλουθες δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο παίκτης: "Είμαι πολύ περήφανος που θα γίνω μέλος της Μόντρεαλ Ίμπακτ και θ' αρχίσω μία νέα φάση της καριέρας μου. Έχω αποδεχτεί με μεγάλο ενθουσιασμό την πρόκληση ενός δελεαστικού πρωταθλήματος όπως το MLS. Ανυπομονώ ν' αρχίσω και να κάνω περήφανους τόσο τον πρόεδρο όσο και τους οπαδούς".

"Από την πρώτη μας συνάντηση στην Μπολόνια με τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή είχα ένα καλό προαίσθημα. Με έκαναν να μου αρέσει το πλάνο της Μόντρεαλ. Δεν ήταν εύκολη επιλογή ν' αφήσω την Μπολόνια, αλλά ελπίζω πως θα είμαι σε θέση να έχω τον ίδιο ρόλο στη Μόντρεαλ".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ