ΚΟΣΜΟΣ

Σούπερ ταλέντο για την ΑΕΚ!

Σούπερ ταλέντο για την ΑΕΚ!

Το Sport24.gr ακτινογραφεί τον Παναμέζο μεσοεπιθετικό Χούλιο Σεγούντο Ρίος που δοκιμάζεται από την ΑΕΚ. Ο 18χρονος διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα ενώ δοκιμάστηκε και από τη Μάντσεστερ Σίτι (pics&vid).

Ο Χούλιο Σεγούντο Ρίος γεννήθηκε στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Παναμά, την Τσορέρα στις 26 Σεπτεμβρίου 1993.

Ο ύψους 1.73 μεσοεπιθετικός, από προσχολική ηλικία ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο.

Έμαθε τα μυστικά του αθλήματος στην ακαδημία "Όσκαρ Ζούνιορ". Γρήγορα ξεχώρισε στην πατρίδα του χάρη στην άψογη τεχνική κατάρτιση του, την ταχύτητα που διαθέτει αλλά και το γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί τόσο όσο εξτρέμ, όσο και ως δεύτερος επιθετικός.

" Από μικρό παιδί παίζω ποδόσφαιρο. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με άλλο άθλημα. Η οικογένεια μου πάντα με υποστήριζε και μου έδινε κίνητρο προκειμένου να ανεβάσω το επίπεδο μου" τονίζει ο Σεγούντο.

Σούπερ ταλέντο για την ΑΕΚ!

Ο ταλαντούχος Παναμέζος, στα 13 του εκπροσώπησε την εθνική U-16 της χώρας του, παρουσιάζοντας μεγάλη εξέλιξη, ενώ έχει κληθεί και στην U-20 του Παναμά.

Το 2009 προσκλήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να δοκιμαστεί. Στην Αγγλία έμεινε 10 μέρες αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες. Την ίδια εποχή φημολογούνταν ενδιαφέρον και από την Ίντερ, δίχως ωστόσο να σημειωθούν εξελίξεις.

Στην επιστροφή του στον Παναμά, αν και μόλις 16 ετών, αρχικά πήρε ευκαιρίες στο βασικό σχήμα της Σαν Φρανσίσκο.

Το γεγονός πως δεν καθιερώθηκε στο βασικό σχήμα του συλλόγου που εδρεύει στη γενέτειρα του, Τσορέρα είχε ως αποτέλεσμα να αναζητήσει την τύχη του εκτός συνόρων.

NUEVIO JUGADOR DEL BOYS. EL PANAMEÑO, JULIO SEGUNDO DE 16 AÑOS
------
3 col
NUEVIO JUGADOR DEL BOYS. EL PANAMEÑO, JULIO SEGUNDO DE 16 AÑOS ------ 3 col TROME

Ο Αγγλοπαναμέζος προπονητής της Σαν Φρανσίσκο Γκάρι Στέμπελ, παρότι πίστευε στην αξία του πιτσιρικά θεωρούσε πως ακόμη δεν ήταν έτοιμος.

Έτσι την αμέσως επόμενη σεζόν, μεταπήδησε στο Περού για λογαριασμό της Σπορτ Μπόις.

Σούπερ ταλέντο για την ΑΕΚ!

" Ήρθα στη Σπορτ Μπόις με μεγάλο ενθουσιασμό αλλά και επιθυμία για να πετύχω. Ευχαριστώ το Θεό που έχω αυτή την ευκαιρία" τόνιζε μετά τις πρώτες προπονήσεις με τους "Rosados".

Ο Χούλιο Σεγούντο Ρίος στα 18 του εμφανίζεται έτοιμος για το μεγάλο άλμα της καριέρας του. Από τον Παναμά βρέθηκε στην ΑΕΚ, προκειμένου να αποδείξει στον Νίκο Κωστένογλου πως μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ της "Ένωσης".

Δείτε εν δράσει τον Παναμέζο μεσοεπιθετικό που συμμετέχει στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ