ΚΟΣΜΟΣ

Ποστέκογλου, o "Mουρίνιο της Αυστραλίας"

Ποστέκογλου, o "Mουρίνιο της Αυστραλίας"

Ο ελληνικής καταγωγής τεχνικός της Μπρίσμπεϊν Ρόουρ, Άγγελος Ποστέκογλου είναι ο πλέον περιζήτητος τεχνικός της Αυστραλίας. Η Μέλμπουρν Χαρτ προσφέρει περίπου 1 εκατ. δολάρια για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της!

Όπως αναφέρει ο Τύπος της Αυστραλίας, η Χαρτ είναι αποφασισμένη να προσφέρει χρυσάφι στον 46χρονο προπονητή προκειμένου να τον πείσει να εγκαταλείψει την Μπρίσμπεϊν Ρόουρ.

Ο νυν τεχνικός της Μέλμπουρν, Τζον φαν Σιπ έχει προαναγγείλει την αποχώρηση του στο τέλος της σεζόν με την διοίκηση της ομάδας να έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στον Ποστέκογλου.

Μάλιστα σκοπεύει να του προτείνει συμβόλαιο για δύο χρόνια έναντι 1 εκατ. δολαρίων ποσό που αυτομάτως τον καθιστά ως τον πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό της χώρας.

Ο άλλοτε προπονητής της Παναχαϊκής, ο οποίος οδήγησε την Μπρίσμπεϊν Ρόουρ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Ο ίδιος διατείνεται πως δεν του έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση. "Μπορώ να σας πω 1000% πως δεν έχω καμία πρόταση από την Μέλμπουρν Χαρτ. Δεν θα βρίσκομαι εκεί την επόμενη σεζόν".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ