ΚΟΣΜΟΣ

"Πεντάρα" στην Αλ Βασλ του Μαραντόνα!

"Πεντάρα" στην Αλ Βασλ του Μαραντόνα!

Την πιο βαριά ήττα (5-0) από τότε που ανέλαβε την Αλ Βασλ γνώρισε ο Μαραντόνα για το Κύπελλο Εμιράτων. Συγγνώμη του Ντιέγκο στον κόσμο και ανακοίνωση στήριξης από διοίκηση.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα μετρούσε δύο συνεχείς νίκες πριν τη διακοπή, όμως η αναμέτρησή της με την Ντουμπάι Κλαμπ για την 4η αγωνιστική του Etisalat Cup (Κύπελλο) αποτέλεσε μία τραυματική εμπειρία, με την Αλ Βασλ να καταρρέει στα τελευταία 19 λεπτά και να δέχεται πέντε γκολ.

Αμέσως μετά το ματς, ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Αργεντινής έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για αυτό το διόλου κολακευτικό αποτέλεσμα.

"Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς επειδή η Ντουμπάι έπαιξε πάρα πολύ επιθετικά, και το 5-0 είναι ένα βαρύ σκορ. Θα πρέπει όμως να βρούμε τα θετικά από αυτό το ματς και να μάθουμε", ξεκίνησε τις δηλώσεις του και συνέχισε:

"Θέλω να απολογηθώ στους οπαδούς της Βασλ για αυτή την ήττα. Είμαι πολύ λυπημένος. Ήμασταν σε καλό δρόμο με δύο σερί νίκες και τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να μην κοιτάξουμε πίσω.

Ελπίζω αυτή η ήττα να μην επηρεάσει το ηθικό των παικτών. Εγώ θέλω στο γήπεδο να είναι πάντα λιοντάρια".

Το βαρύ σκορ δεν πτοεί τη διοίκηση

Ποιο είναι το θετικό για το Μαραντόνα μετά από από αυτή την συντριβή; Το γεγονός ότι η διοίκηση της Αλ Βασλ δεν έχει άρει την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό του, εκδίδοντας μάλιστα ανακοίνωση στήριξης.

"Η σεζόν είναι μεγάλη και αυτό ήταν απλά ένα παιχνίδι. Είμαστε μόλις στην αρχή και έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, που δουλεύει σκληρά για να δημιουργήσει μία δυνατή ομάδα που θα αποτελέσει άξιο διεκδικητή του φετινού τίτλου".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ