ΚΟΣΜΟΣ

Πάει Τορόντο ο Φορλάν

Πάει Τορόντο ο Φορλάν

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο MLS, για χάρη του Τορόντο, βρίσκεται ο Ντιέγκο Φορλάν. Μέσα στη βδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η μετακίνησή του στην ομάδα του Καναδά.

Πολλές ήταν οι φήμες που έκαναν λόγο για μεταγραφή του Ντιέγκο Φορλάν στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα (MLS), αλλά απ' ότι φαίνεται σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα. Η καναδική εφημερίδα " The Globe and Mail" σε δημοσίευμά της επισημαίνει πως ο Ουρουγουανός, αναμένεται να υπογράψει με το Τορόντο, ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.

Ο Φορλάν, ο οποίος είχε ακουστεί και ως πιθανός στόχος του ΠΑΟΚ, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ.

Σημαντικό μερίδιο στη μεταγραφή, έχει ο τεχνικός διευθυντής της Τορόντο, που είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να πείσει τον 34χρονο Φορλάν να έρθει στο MLS, καθώς επίσης ήταν ο ίδιος που έπεισε πριν 6 χρόνια τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να κάνει το ίδιο.

Ο Φορλάν, θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα του Τορόντο, η οποία έχει μεγάλο πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι, μιας και σε 17 παιχνίδια έχει πετύχει 17 γκολ. Ο Ουρουγουανός, είχε κατακτήσει τη χρυσή μπάλα στο Μουντιάλ του 2010, όντας ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά, με 5 γκολ στο ενεργητικό του.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ