ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μπέκαμ στο Πεκίνο

Ο Μπέκαμ στο Πεκίνο

Ως πρέσβης του Κινέζικου ποδοσφαίρου, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ταξίδεψε στο Πεκίνο, σε μια προσπάθεια να αυξηθεί η δημοτικότητα του πρωταθλήματος της χώρας. Ο Άγγλος σούπερ-σταρ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Ασία και η υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος, ήταν όπως είναι λογικό, θερμότατη. (pics)

Σε μια προσπάθεια για την προώθηση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Κίνα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ταξίδεψε στο Πεκίνο. Ο Άγγλος έχει το ρόλο του πρέσβη του κινέζικου πρωταθλήματος, ώστε όλο και περισσότερος κόσμος στην Ασία να ασχοληθεί με το άθλημα.

Ο κόσμος τον υποδέχθηκε, με μεγάλο ενθουσιασμό, καθώς είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρς παγκοσμίως που φτάνουν στο Πεκίνο.

Η αγάπη των Ασιατών προς το πρόσωπο του "Μπεκς" ήταν άλλωστε πάντα, μεγάλη.

Η θέση που ανατέθηκε στον Άγγλο ως πρέσβη του κινέζικου ποδοσφαίρου εμπεριέχει σίγουρα ρίσκο. Πολλές φορές το πρωτάθλημα της χώρας έχει κατηγορηθεί για σκάνδαλα, όπως στήσιμο παιχνιδιών, ενώ παίκτες και προπονητές έχουν επίσης κατηγορηθεί για διαφθορά.

Δύο μεγάλοι παίκτες, όπως ο Ντρογκμπά και ο Ανελκά πήγαν να παίξουν το καλοκαίρι στην Κίνα, ωστόσο δεν άντεξαν πολύ. Ακόμα και υπέρογκοι μισθοί δεν είναι ικανοί να πείσουν παίκτες κλάσης, να παίξουν στο κινέζικο πρωτάθλημα. Γι' αυτό λοιπόν, στηρίζουν πολλά στον Μπέκαμ.

Ο Άγγλος δεν κάνει όμως μόνος του κινήσεις προς την Κίνα, καθώς και η γυναίκα του Βικτώρια, λανσάρει μια κολεξιόν ρούχων στην κινέζικη αγορά.

Σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του ως ποδοσφαιριστής και για το αν θα σταματήσει φέτος, ο Μπέκαμ απάντησε: "Ο κόσμος πιστεύει ότι φέτος θα σταματήσω, αλλά εγώ συνεχίζω προς το παρόν να παίζω και το απολαμβάνω, οπότε ακόμα δεν ξέρω".

Δείτε τις αντιδράσεις του κόσμου από την στιγμή άφιξης του Άγγλου στο Πεκίνο:

Ο Μπέκαμ στο Πεκίνο

Παιδιά παρακαλάνε να δουν τον Μπέκαμ σε σχολείο του Πεκίνου.

Ο Μπέκαμ στο Πεκίνο

Ζητούν μέχρι και βοήθεια, ώστε να δουν για λίγο το είδωλό τους.

Ο Μπέκαμ στο Πεκίνο

Ο Μπέκαμ χαιρετάει παιδιά δημοτικού σχολείου, μετά την άφιξή του στο Πεκίνο.

Ο Μπέκαμ στο Πεκίνο

Παρευρέθηκε επίσης σε εκδήλωση σχολείου, μιλώντας για τον ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Ο Μπέκαμ στο Πεκίνο

Ο πρέσβης Μπέκαμ, κατά τη παραμονή του στην Κίνα θα παρευρεθεί σε πολλές εκδηλώσεις, αθλητικές ή μη, καθώς και σε σχολεία, θα δώσει συνεντεύξεις τύπου και πολλά ακόμα.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ