ΚΟΣΜΟΣ

O Μουρίνιο θα προπονήσει τον Μέσι!

O Μουρίνιο θα προπονήσει τον Μέσι!

Οι κόντρες τους έχουν γράψει ιστορία, όμως ήρθε η ώρα για τον Ζοζέ Μουρίνιο και τον Λιονέλ Μέσι να βρεθούν κάτω από τη στέγη της ίδιας ομάδας όπως αποκάλυψε γερμανικό ΜΜΕ! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Όχι, ούτε ο "special one" θα πάει στη Μπαρτσελόνα ούτε τετράκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας θα πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Colonia Express", οι δύο άνδρες θα πάρουν μέρος στο αποχαιρετιστήριο φιλικό που διοργανώνει ο Μίχαελ Μπάλακ, με τον Μουρίνιο να είναι προπονητής της ομάδας στην οποία θα αγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Μπάλακ θα είναι στην ίδια ομάδα με παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν σε Κάιζερσλαουτερν, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι.

Όσον αφορά στην ομάδα επιλέκτων που θα είναι απέναντι, ο Μπάλακ έχει προσκαλέσει για το συγκεκριμένο ματς τον Ζοζέ Μουρίνιο για να βρεθεί στην άκρη του πάγκου αλλά και πλήθος αστεριών παγκόσμιας κλάσης, όπου εκτός του Μέσι δεσπόζουν οι φυσιογνωμίες των Ντρογκμπά, Λάμπαρντ, Εζίλ, Σβάινσταϊγκερ και Άσλεϊ Κόουλ.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ