ΚΟΣΜΟΣ

"Ντελ Πιέρο, θα είσαι πάντα το Νο 10"

"Ντελ Πιέρο, θα είσαι πάντα το Νο 10"

Οι παίκτες της Γιουβέντους αποχαιρέτησαν με ξεχωριστό τρόπο τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μετά την μεταγραφή του στην Sydney FC. Δείτε τι έγραψαν σε Facebook και Twitter οι Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, Μαρκίζιο και Βούτσινιτς.

Μετά από μία ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή στη Γιουβέντους, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο γύρισε σελίδα αυτό το καλοκαίρι, με τον "Μεγαλέξανδρο" του ιταλικού ποδοσφαίρου να έρχεται σε συμφωνία με τη Sydney FC και να μετακομίζει για τα επόμενα δύο χρόνια στην Αυστραλία ώστε να ολοκληρώσει -κατά πάσα πιθανότητα- μία ολόλαμπρη καριέρα.

Φυσικά, 19 χρόνια σε μία ομάδα δεν σβήνονται έτσι απλά, και αυτό φάνηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τους Αυστραλούς, με τέσσερις παίκτες της "βέκια σινιόρα" να αποχαιρετούν με ξεχωριστό τρόπο τον άλλοτε αρχηγό τους μέσω Twitter.

"Μία ημέρα θα πω στο γιο μου ότι ένιωσα μία από τις πιο δυνατές συγκινήσεις στην καριέρα μου όταν έπαιξα στο πλευρό του αρχηγού!! Καλή τύχη Αλέ", έγραψε ο Λεονάρντο Μπονούτσι, με τον έτερο σέντερ μπακ της Γιουβέντους, Αντρέα Μπαρτσάλι να σχολιάζει:

"Γεια σου Άλεξ, καλή τύχη για το μέλλον... Θα παραμείνεις το αστέρι της Γιουβέντους!!".

Από την πλευρά του, ο Μίρκο Βούτσινιτς, ο οποίος έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια ως αντίπαλος του Ντελ Πιέρο ως παίκτης της Ρόμα και υπήρξε πέρυσι συμπαίκτης του, έγραψε:

"Καλή επιτυχία στον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στη νέα περιπέτειά του στην Αυστραλία".

Όσον αφορά στον Κλαούντιο Μαρκίζιο, ο οποίος μοιράστηκε τα ίδια αποδυτήρια με τον "Πιντουρίκιο" την τελευταία πενταετία, είπε το δικό του ιδιαίτερο αντίο στον 38άχρονο άσο:

"Καλή τύχη Αλέ! Ελπίσω να μπορέσω να δω με κάποιο τρόπο αυτή τη νέα σου μεγάλη περιπέτεια, που θα είναι μοναδική μαζί με την οικογένειά σου!!

Ευχαριστώ για όλα όσα μας χάρισες σε αυτά τα ασπρόμαυρα χρόνια, ως παίκτης αλλά κυρίως ως άτομο... ένα αληθινό 10!! Γεια".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ