ΚΟΣΜΟΣ

Μπατιστούτα: "Δεν μπορούσα καν να περπατήσω"

Μπατιστούτα: "Δεν μπορούσα καν να περπατήσω"

Η άλλοτε σημαία της Φιορεντίνα και πρωταθλητής με τη Ρόμα, Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, προχώρησε σε δηλώσεις-σοκ, αναφορικά με την επιβάρυνση της υγείας του τον καιρό που έπαιζε μπάλα.

"Υπήρχαν κάποιες στιγμές που ήμουν πάρα πολύ άσχημα. Σχεδόν δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα νιώθω καλύτερα", παραδέχτηκε σε συνέντευξη που έδωσε στο εβδομαδιαίο γαλλικό περιοδικό France Football ο πρώην "Μπατιγκόλ", και πρόσθεσε:

"Δεν μπορώ να παίζω πια ποδόσφαιρο επειδή δεν μπορώ πια να τρέχω, όμως τώρα περπατώ αρκετά καλά. Εάν έκανα παυσίπονες ενέσεις όταν ήμουν παίκτης;

Ναι αλλά όχι πάρα πολλές. Όμως έπαιζα πάντα. Σε μία σεζόν με 70 παιχνίδια, εγώ έπαιρνα μέρος στα 65. Και έδινα πάντα τον καλύτερο εαυτό μου.

Δυσκολευόμουν να αποδεχτώ ότι θα παραμείνω εκτός εξαιτίας ενός τραυματισμού. Εάν γύριζα πίσω, ίσως ήμουν πιο προσεκτικός με τον εαυτό μου, όχι όμως πάρα πολύ. Είναι ωραία η αίσθηση να σκοράρεις και να ακούς το κοινό".

Να σημειωθεί ότι ο -43χρονος πλέον- Μπατιστούτα κρέμασε τα παπούτσια του το 2004 ενώ εδώ και λίγο διάστημα ασκεί χρέη αθλητικού διευθυντή στην Κολόν Σάντα Φε.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ