ΚΟΣΜΟΣ

Mέσι:"Δεν έχω πετύχει αυτά που θα ήθελα στην εθνική Αργεντινής"

Mέσι:"Δεν έχω πετύχει αυτά που θα ήθελα στην εθνική Αργεντινής"

Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχθηκε πως δεν έχει καταφέρει με την εθνική Αργεντινής να φτάσει στα ίδια επίπεδα απόδοσης σε σχέση με την Μπαρτσελόνα ωστόσο επεσήμανε πως χρειάζεται και την βοήθεια των συμπαικτών του.

Το κεφάλαιο εθνική ομάδα θίγεται από εκείνους που ψάχνουν ψεγάδια στην κατά τα άλλα μεγαλειώδη καριέρα του Λιονέλ Μέσι.

Ο σούπερ σταρ των "μπλαουγκράνα" αναγνωρίζει πως με την εθνικής Αργεντινής δεν έχει δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν.

"Είναι αδύνατον στο σημερινό ποδόσφαιρο να παίρνει ένας παίκτης μόνος του έναν αγώνα. Χρειάζεται να συνεισφέρουν όλοι οι συμπαίκτες του. Από τη μεριά μου αναγνωρίζω πως σε πολλά παιχνίδια δεν ήμουν όσο καλός θα έπρεπε.

Ο πιο αυστηρός κριτής μου, είμαι εγώ ο ίδιος. Και όταν δεν παίζω καλά, εκνευρίζομαι απίστευτα" ανέφερε ο Μέσι διαψεύδοντας όσους θεωρούν πως συνειδητά δεν τα δίνει όλα όταν αγωνίζεται με την εθνική Αργεντινής.

" Έχω κλάψει για τη φανέλα της εθνικής μας. Έχω μείνει ξύπνιος μετά από ήττες. Κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει για κάτι, είμαι παθιασμένος με την εθνική μου και πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Άσχετο αν δεν το καταφέρνω πάντα" πρόσθεσε ο 25χρονος άσος.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ