ΚΟΣΜΟΣ

Ξένος Τύπος: Μέσι, Ινιέστα, Ρονάλντο...

Ξένος Τύπος: Μέσι, Ινιέστα, Ρονάλντο...

Οι υποψηφιότητες για την χρυσή μπάλα βγήκαν και η τριάδα των Μέσι, Ινιέστα, Ρονάλντο τραβάει τα βλέμματα όλων. Απειλές για μειώσεις στους παίκτες της Άρσεναλ για Ευρώπη

Στην Ιταλία η Gazzetta έχει δηλώσεις του Μπονούτσι που σχολιάζει πως προτιμάει τη Νάπολι παρά την Ίντερ, ενώ η Corriere μιλάει για τράμπα Παστόρε-Σνάιντερ ανάμεσα σε Ίντερ και Παρί.

Τέλος η Tuttosport έχει δηλώσεις του Πίρλο που μιλάει για το ντέρμπι με την Τορίνο: "Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω την Τόρο".

Όσον αφορά την Sport, πρώτο θέμα έχει τους τρεις διεκδικητές της χρυσής μπάλα, Μέσι, Ινιέστα, Ρονάλντο όπως ανακοίνωσε η FIFA. Ίδιο θέμα και για την Mundo Deportivo, ενώ η Marca σχολιάζει την απόφαση του Μουρίνιο να υπολογίζει για το ντέρμπι με την Ατλέτικο τον νεαρό Ροντρίγκεζ.

Τέλος στην Αγγλία, η Daily Star έχει θέμα για τον Στέρλινγκ και την ανανέωση του στην Λίβερπουλ με τον προπονητή των κόκκινων να του επισημαίνει: "Μην είσαι χαζός".

Στην Daily Mail πρώτο θέμα είναι η "απειλή" της διοίκησης της Άρσεναλ, πως αν δεν καταφέρουν να τερματίσουν στο πρωτάθλημα και να βγούνε στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να δεχτούν μειώσεις στα συμβόλαια τους.

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των ξένων αθλητικών εφημερίδων.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ