ΚΟΣΜΟΣ

Ξένος Τύπος: Πρωτοσέλιδα Koυαλιαρέλα και Τσάβι

Ξένος Τύπος: Πρωτοσέλιδα Koυαλιαρέλα και Τσάβι

Ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα κέρδισε τα πρωτοσέλιδα του ιταλικού Τύπου όπως και ο Τσάβι του Ισπανικού. Διαβάστε τι αναφέρει ο Ξένος Τύπος.

Αγχωτική νίκη σημείωσε η Γιουβέντους απέναντι στην Κιέβο με τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα σκόρερ των δύο τερμάτων της "Μεγάλης Κυρίας".

Ο ιταλός άσος κέρδισε τα πρωτοσέλιδα του Τύπου της γειτονικής χώρας. Η Corriere dello Sport χαρακτηρίζει φαινόμενο τον επιθετικό της Γιούβε

Η Tuttosport και η Gazzetta dello Sport έχουν φωτογραφία τον Κουαλιαρέλα με τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του και γίνεται αναφορά για τα τρία γκολ που έχει πετύχει σε τέσσερις ημέρες.

Στην Ισπανία οι εφημερίδες που υποστηρίζουν Μπαρτσελόνα δεν μπορούσαν να μην ασχοληθούν με τη νίκη επί της Γρανάδα με δύο γκολ λίγο πριν την λήξη του αγώνα.

H Mundo Deportivo αναφέρει χαρακτηριστικά "Super Xavi" ενώ και η Sport έχει χαρακτηριστική φωτογραφία από τον πανηγυρισμό του άσο της Μπάρτσα. Αντίθετα, η Μarca περιμένει το σημερινό ματς της Ρεάλ απέναντι στην Ράγιο Βαγεκάνο.

Στην Πορτογαλία η Ojogo έχει διθυραμβικό τίτλο για τη νίκη της Πόρτο επί της Μπέιρα Μαρ ενώ στην Βραζιλία η φωτογραφία του πρώτου σκόρερ του φετινού βραζιλιάνικου πρωταθλήματος Φρεντ στη νίκη της Φλουμινένσε επί της Ναούτικο δεσπόζει στο πρωτοσέλιδο της Μarca Brazil.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα του Ξένου Τύπου.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ