ΚΟΣΜΟΣ

Ξένος Τύπος: Κατηγορουμένοι...

Ξένος Τύπος: Κατηγορουμένοι...

Η διαιτησία σε Αγγλία και Ιταλία έκλεψε την παράσταση, καθώς ο Ξένος Τύπος ασχολήθηκε με τις διαιτησίες στο Κατάνια - Γιουβέντους και Τσέλσι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γιατί τελικά γίνεται και στα καλύτερα τα σπίτια...

Στην Αγγλία η Express, η Mirror αλλά και η Daily Mail δεν έχουν άλλο θέμα παρά την άσχημη διαιτησία του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο Τσέλσι - Γιουνάιτεντ.

Στην Ισπανία η Marca δεν ασχολήθηκε στο κεντρικό θέμα με ποδόσφαιρο, αλλά με την διπλή νίκη της Ισπανίας στο Moto GP και το Moto 2 με τους Λορένθο και Μάρκεζ αντίστοιχα. Η Sport σχολιάζει τα δύο πρωταθλήματα της Ισπανίας στο MotoGP αλλά ως κεντρικό έχει την λύση του Τίτο Βιλανόβα να "παντρέψει" τον Μέσι με τον Φάμπρεγκας.

Όσον αφορά την Μundo Deportivo, έχει αφιέρωμα στην συμπλήρωση δέκα χρόνων με την φανέλα της Μπαρτσελόνα για τον σούπερ σταρ Άντρες Ινιέστα

Στην Ιταλία, η Gazzeta dello Sport και Corriere σχολίασαν την διαιτησία στο ματς Κατάνια - Γιουβέντους υπέρ της "Κυρίας", ενώ η Tuttosport που είναι πιο κοντά στην πρωταθλήτρια Ιταλίας είχε τίτλο: "Ο διαιτητής έχασε, η Γιουβέντους ΌΧΙ!"

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ