ΚΟΣΜΟΣ

Ξένος αθλητικός Τύπος: Ποδόσφαιρο, ποδηλασία και Φόρμουλα 1

Ξένος αθλητικός Τύπος: Ποδόσφαιρο, ποδηλασία και Φόρμουλα 1

Διαβάστε τα ξένα πρωτοσέλιδα. Που εστιάζουν την προσοχή τους οι ξένες εφημερίδες.

Χωρίς εθνικά πρωταθλήματα η Ευρώπη λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο ξένος Τύπος ασχολείται με διάφορα θέματα από ποδηλασία και ποδόσφαιρο μέχρι το γκραν πρι της Μόντσα.

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει τα δύο από τα τρία πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

H Sport συγκρίνει την Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ σε οικονομικό επίπεδο και τα τρόπαια που έχουν κατακτήσει οι "μπλαουγκράνα", με χαμηλότερο μπάτζετ από τους Μαδριλένους, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Η Mundo Deportivo έχει φωτογραφία στην πρώτη σελίδα τους Μέσι, Βίγια και Πέδρο την "τρίαινα" της Μπάρτσα όπως αναφέρει η εφημερίδα, ενώ ο Ισπανός ποδηλάτης Contandor έχει κερδίσει το πρωτοσέλιδο της Marca.

Στην Ιταλία, η Corriere dello Sport, έχει ως πρώτο θέμα τον Γιόβετιτς και τo ενδιαφέρον ομάδων προς τον Μαυροβούνιο επιθετικό της Φιορεντίνα.

Η Tuttosport επίσης έχει ως κεντρικό θέμα την Γιουβέντους και την καταξίωση της στην Ευρώπη και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Αργεντινή η OLE κάνει λόγο για τη νίκη της Σαν Λορέντζο επί της Κολόν ενώ στην Σερβία η Sport Zurnal έχει ως κύριο θέμα την ισοπαλία της Σερβίας με την Σκωτία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ιταλία περιμένει και τον Φερνάντο Αλόνσο στο γκρα πρι της Μόντσα. Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των ξένων αθλητικών εφημερίδων.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ