ΚΟΣΜΟΣ

Κόμπι: "Μέσι, έλα στους Λέικερς"!

Κόμπι: "Μέσι, έλα στους Λέικερς"!

Ο Κόμπι Μπράιαντ έκλεψε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, καθώς προσκάλεσε τον Μέσι για μία εβδομάδα προπονήσεων με τους Λέικερς! Διαβάστε αναλυτικά.

"Προτείνω στον Μέσι να έρθει να παίξει για μία εβδομάδα σε εμάς, στους Λέικερς, και εγώ να πάω για μία εβδομάδα στη Μπάρτσα", τόνισε ο σούπερ σταρ του NBA κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη, για λογαριασμό της "Turkish Airlines".

Το σχόλιο αυτό μόνο τυχαίο δεν ήταν, αφενός γιατί ο άσος των Λέικερς είναι μεγάλος θαυμαστής της Μπαρτσελόνα και αφετέρου επειδή συμμετέχει σε διαφημιστικό σποτ μαζί με τον Αργεντίνο άσο των "μπλαουγκράνα" για λογαριασμό της τουρκικής εταιρίας, το οποίο θα προβληθεί τον Δεκέμβριο.

Επίσης, ο Μπράιαντ μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για το πρωτάθλημα της Τουρκίας στο μπάσκετ, χαρακτηρίζοντάς το ως ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης "στο οποίο θα μπορούσα ίσως να έρθω να παίξω κάποια στιγμή".

Να σημειωθεί πως ο Αμερικανός άσος κλείνει φέτος δύο χρόνια ως πρεσβευτής της "Turkish Airlines", με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2015.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ