ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία - Βραζιλία 2-2

Ιταλία - Βραζιλία 2-2

Η Βραζιλία προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Φρεντ και Οσκάρ στο διεθνές φιλικό της Γενεύης, αλλά η Ιταλία μείωσε με τον Ντε Ρόσι και πήρε την ισοπαλία με τον Μάριο Μπαλοτέλι να κάνει το 2-2 με γκολάρα! (videos)

Ιταλία και Βραζιλία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο σπουδαίο διεθνές φιλικό που διεξήχθη στην Γενεύη.

Με τέρματα των Φρεντ και Οσκάρ οι Βραζιλιάνοι προηγήθηκαν με 2-0, αλλά οι Ιταλοί ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσαν με τον Ντε Ρόσι, ενώ ισοφάρισαν με γκολάρα του Μάριο Μπαλοτέλι.

Ιταλία - Βραζιλία 2-2

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Το σκορ για την "Seleção" άνοιξε στο 33' ο στράικερ της Φλουμινένσε, Φρεντ, με κοντινό πλασέ στην κίνηση, στο δεύτερο δοκάρι, μετά από σέντρα από αριστερά και κεφαλιά Ιταλού αμυντικού.

Τα τέρματα των Νοτιοαμερικανών διπλασίασε ο επιτελικός μέσος της Τσέλσι, Οσκάρ, νικώντας στο τετ-α-τετ τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, πλασάροντας με το εξωτερικό στο 42'.

Από κόρνερ που κέρδισε ο Στεφάν Ελ Σααραουί στο 54' και εκτέλεσε ο ίδιος, η Ιταλία κατάφερε να μειώσει με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι της Ρόμα να κάνει το 1-2 με προβολή.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα (57') ο Μάριο Μπαλοτέλι ισοφάρισε σε 2-2 για τους "Azzurri" με καταπληκτικό πλασέ μερικά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή.

Λίγο έλειψε ο επιθετικός της Μίλαν στο 63' να σκοράρει ξανά και να ολοκληρώσει την ανατροπή, όταν ευνοήθηκε από κόντρα και βγήκε τετ-α-τετ με τον Ζούλιο Ζέζαρ, αλλά ο τερματοφύλακας της ΚΠΡ απέκρουσε το πλασέ του Ιταλού με το πόδι.

Ο "Μπάλο" έχασε καλή ευκαιρία και στο 76', στο 80' ο Ντε Ρόσι τραυματίστηκε σε σύγκρουσή του με τον Μπουφόν και αντικαταστάθηκε από τον Αλεσάντρο Ντιαμάντι, ενώ στο 83' μπήκε και ο έτερος άσος της Μπολόνια, ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, αντί του Μπαλοτέλι.

Στο 84' ο Στεφάν Ελ Σααραουί έκανε καλή ατομική προσπάθεια και επικίνδυνο δεξί σουτ, με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ζούλιο Σέζαρ.

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Μάτζο, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Ντε Σίλιο (74' Αντονέλι), Πίρλο (46' Τσέρτσι), Ντε Ρόσι (81' Ντιαμάντι), Μοντολίβο, Τζακερίνι (68' Πόλι), Οσβάλντο (46' Ελ Σααραουί), Μπαλοτέλι (83' Τζιλαρντίνο).

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Νταβίντ Λουίζ, Ντάντε, Φιλίπε Λουίς (77' Μαρσέλο), Φερνάντο, Ερνάνες (91' Λουίζ Γκουστάβο), Οσκάρ (62' Κακά), Χουλκ (85' Ζεάν), Νεϊμάρ, Φρεντ (69' Ντιέγκο Κόστα).

Ιταλία - Βραζιλία 2-2 (highlights)

Ιταλία - Βραζιλία 2-2 (goals)

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ