ΚΟΣΜΟΣ

Ήττα η Ζενίτ, καλός ο Λοντίγκιν

Ήττα η Ζενίτ, καλός ο Λοντίγκιν
Λοντίγκιν

Η Ζενίτ γνώρισε ήττα με 2-1 στην έδρα της Ρουμπίν Καζάν στο 95ο λεπτό με τον Γιούρι Λοντίγκιν να παίζει βασικός και να έχει καλή παρουσία (videos)

Πριν λίγες εβδομάδες η Ξάνθη ήρθε σε συμφωνία με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τη μεταγραφή του Γιούρι Λοντίγκιν έναντι του ποσού των 900.000 ευρώ συν ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης.

Λίγες εβδομάδες αργότερα ο 23άχρονος τερματοφύλακας είναι βασικός κάτω από τα γκολπόστ της Ρωσικής ομάδας, η οποία μετρά μία νίκη και μία ήττα στο πρωτάθλημα.

Το μεσημέρι της Κυριακής η Ρουμπίν Καζάν φιλοξένησε την Ζενίτ για τη δεύτερη αγωνιστική της ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ, με τον Έλληνα άσο να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση έχοντας στο ενεργητικό του τρεις πολύ σημαντικές αποκρούσεις.

Το σκορ άνοιξε για την Ζενίτ ο Ντάνι στο 6ο μόλις λεπτό μετά από ασίστ Μπουκάροφ, ενώ ο Καραντενίζ ισοφάρισε στο 51' μετά από λάθος στο κέντρο της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Η ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους ήρθε κυριολεκτικά στην τελευταία επίθεση του αγώνα με τον Ροντόν (95ο λεπτό) να πιάνει μία γυριστή κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στην αντίθετη γωνία του Λοντίγκιν.

Ήττα η Ζενίτ, καλός ο Λοντίγκιν
Ρουμπίν - Ζενίτ 2-1 στατιστικα

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία ΕΔΩ επιλέγοντας την ρωσική λίγκα

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ