ΚΟΣΜΟΣ

Η τρέλα των ποδοσφαιριστών με το "Ai Se Eu Te Pego"

Η τρέλα των ποδοσφαιριστών με το "Ai Se Eu Te Pego"
INTIME SPORTS

Θυμάστε το χορό των παικτών του Παναθηναϊκού μετά το 0-1 του Κλέιτον στην Τούμπα; Χόρεψαν στους ρυθμούς του βραζιλιάνικου τραγουδιού "Ai Se Eu Te Pego". Δείτε ποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο έχουν κάνει το ίδιο. (vids)

Οι πανηγυρισμοί των ποδοσφαιριστών ανά τον κόσμο διαφέρουν, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργηθεί μία μόδα, που ξεκίνησε από τους βραζιλιανικής και πορτογαλικής καταγωγής παίκτες κι επεκτάθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Πρόκειται για το τραγούδι "Ai Se Eu Te Pego" (Αχ αν σε πιάσω) του Βραζιλιάνου Μιτσέλ Τελό, που χορεύεται με χαρακτηριστικό τρόπο.

Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego

Την αρχή είχε κάνει ο Βραζιλιάνος σταρ Νεϊμάρ, που χόρευε ασταμάτητα το συγκεκριμένο τραγούδι στα αποδυτήρια της Σάντος.

Στις 22 Οκτωβρίου ανέλαβε δράση ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μετά το γκολ που πέτυχε επί της Μάλαγα, χόρεψε το "Ai Se Eu Te Pego" μαζί με τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο.

Μία εβδομάδα αργότερα (30/10) η τρέλα του "Ai Se Eu Te Pego" ήρθε και στην Ελλάδα, με τους Κλέιτον, Λέτο, Ζέκα, Σιμάο, αλλά και άλλους "πράσινους" να πανηγυρίζουν με αυτόν τον τρόπο το γκολ του πρώτου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τη σκυτάλη πήραν οι διεθνείς Πολωνοί Άντριαν Μιερζεγέβσκι και Ντάριους Ντούντκα, οι οποίοι στο νικηφόρο φιλικό (2-1) με την Ουγγαρία (15/11) πανηγύρισαν χορεύοντας το γκολ του Πάβελ Μπρόζεκ, που "άνοιξε" το σκορ.

Το περασμένο Σάββατο (19/11), την τιμητική της είχε η Bundesliga, καθώς σε δύο αγώνες που διεξάγονταν ταυτόχρονα, είχαμε τον ίδιο πανηγυρισμό.

Αρχικά, στο επιβλητικό 5-0 της Γκλάντμπαχ επί της Βέρντερ, ο Μάρκο Ρόις χόρεψε τρεις φορές, μία για κάθε γκολ που πέτυχε, ενώ στο 4-0 της Σάλκε επί της Νυρεμβέργης, ο σκόρερ του 4ου γκολ, Λιούις Χόλτμπι, έδειξε τις χορευτικές του ικανότητες.

Το σκηνικό επέστρεψε στην Τούμπα, όπου την Κυριακή (20/11), ο Ζουλιάνο Σπαντάσιο έκανε με εξαιρετικό τρόπο το 3-0 για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό και μαζί με τον Βιεϊρίνια έδωσαν ένα μικρό σόου στους φιλάθλους (στο 3'25'' του video).

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ