ΚΟΣΜΟΣ

Επιστρέφει στη δράση ο Φούλοπ

Επιστρέφει στη δράση ο Φούλοπ

Ο πρώην γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, Μάρτον Φούλοπ, προχώρησε σε αφαίρεση όγκου από το χέρι και είδε τους γιατρούς να του ανάβουν "πράσινο φως" για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Ο 30χρονος Ούγγρος τερματοφύλακας είχε ανακοινώνει τον περασμένο Ιούνιο πως αφήνει προσωρινά τον χώρο του ποδοσφαίρου λόγω προβλήματος υγείας, όμως μετά την επέμβαση αφαίρεσης όγκου στην οποία υποβλήθηκε, οι γιατροί του έδωσαν το "Ok" για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Για τα επόμενα πέντε χρόνια θα υποβάλλεται σε τακτικά ιατρικά τσεκ-απ ενώ σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ έχει αρχίσει ήδη προπονήσεις με την ελπίδα πως θα είναι εντάξει από θέμα φυσικής κατάστασης μέχρι το τέλος του 2013.

Επιστρέφει στη δράση ο Φούλοπ
INTIME SPORTS

Ο Μάρτιν Φούλοπ με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης

Ο Φούλοπ, που είναι τώρα free-agent, έχει φορέσει μέχρι στιγμής τη φανέλα 13 ομάδων, με την τελευταία να είναι αυτή του Αστέρα Τρίπολης και τους ανθρώπους της ομάδας να τον τιμούν μάλιστα στον πρόσφατο αγώνα με τον Λεβαδειακό για την προσφορά του στο σύλλογο .

"Οι πόρτες του Αστέρα είναι πάντα ανοιχτές και αν θελήσει να προπονηθεί με τον Αστέρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα", δήλωσαν χαρακτηριστικά οι Αρκάδες σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr αναφορικά με την εξέλιξη της υγείας του πρώην τερματοφύλακά τους.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ