ΚΟΣΜΟΣ

Ειρωνικό πανό κατά Σουάρες στο Ιορδανία-Ουρουγουάη

Ειρωνικό πανό κατά Σουάρες στο Ιορδανία-Ουρουγουάη

Η φάση με το δάγκωμα του χεριού του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς θα "στοιχειώνει" για καιρό ακόμη τον Λουίς Σουάρες. Αυτό θα το διαπίστωσε και από το πανό που ύψωσαν οπαδοί της Ιορδανίας στο ματς με την Ουρουγουάη (pic).

Το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης της Ιορδανίας με την Ουρουγουάη δεν θα χαραχτεί για καιρό στη μνήμη των φιλάθλων, με τη "σελέστε" να κάνει έναν υγιεινό περίπατο και με το 5-0 να κλείνει από τώρα θέση για τα τελικά του Μουντιάλ 2014 , μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς.

Αυτό όμως που σίγουρα τράβηξε περισσότερο ενδιαφέρον ήταν η "υποδοχή" ορισμένων φίλων της Ιορδανίας στον Λουίς Σουάρες, ορμώμενοι από τις περιπέτειες που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα ο φορ της Λίβερπουλ με την αντιαθλητική συμπεριφορά του εντός γηπέδου.

"Σουάρες, μην δαγκώσεις την Αν-Νασάμα", έγραφε το πανό που υψώθηκε στις εξέδρες, με την Αν-Νασάμα να είναι το προσωνύμιο της Εθνικής Ιορδανίας που σημαίνει "οι γενναίοι τζέντλεμεν".

Ειρωνικό πανό κατά Σουάρες στο Ιορδανία-Ουρουγουάη

Φυσικά, η φράση συνοδευόταν και από την απαραίτητη φωτογραφία, με τον Λουίς Σουάρες να δαγκώνει το χέρι του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, σε φάση από το περσινό Λίβερπουλ-Τσέλσι που κόστισε τιμωρία 10 αγωνιστικών στον Ουρουγουανό στράικερ...

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ