ΚΟΣΜΟΣ

Δώδεκα χρόνια μεγαλύτερος ο Ταρίμπο Γουέστ!

Δώδεκα χρόνια μεγαλύτερος ο Ταρίμπο Γουέστ!
Ταρίμπο Γουέστ

Δώδεκα χρόνια μεγαλύτερος είναι Ταρίμπο Γουέστ σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της Παρτίζαν. Η υπόθεση θυμίζει μία ιστορία που συνέβη κάποτε στην Ελλάδα.

Πολλές φορές στο παρελθόν ποδοσφαιριστές από την Αφρική έχουν απασχολήσει τα ΜΜΕ στην Ευρώπη, λόγω της έλλειψης στοιχείων για την πραγματική τους ηλικία (σε πολλές χώρες δυστυχώς δεν υπάρχουν ούτε τα βασικά).

Με δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος της Παρτίζαν, Ζάρκο Ζέσιβιτς, αποκάλυψε πως ο Ταρίμπο Γουέστ, που πέρασε για ένα φεγγάρι από την Σερβία, είναι δώδεκα χρόνια μεγαλύτερος!

Συγκεκριμένα ο Νιγηριανός άσος αγωνίστηκε στην Παρτίζαν από το 2002 μέχρι και το 2004, δηλώνοντας 28 ετών. Σύμφωνα με τον Ζέσιβιτς στην πραγματικότητα ήταν 40.

"Όταν ήρθε μας είπε πως είναι 28 ετών. Αργότερα όμως ανακαλύψαμε πως είναι 40! Πάντως αυτό δεν επηρέασε καθόλου την αγωνιστική του κατάσταση και γι αυτό δεν μετανιώνω που τον πήρε στην ομάδα".

Κάπου, κάπως, κάποτε

Η υπόθεση μας θυμίζει μία ωραία ιστορία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Κάποτε σε επαρχιακή ομάδα (που έφερνε ονόματα κυρίως από Αγγλία) ήρθε ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαία καριέρα.

Η απόδοση του, ωστόσο, απασχόλησε έντονα τους ανθρώπους του συλλόγου, ενώ ο προπονητής τον άλλαξε τρεις θέσεις με σκοπό να βρει τα πατήματα του. Το αποτέλεσμα;

Λίγους μήνες αργότερα εκμυστηρεύτηκε πως η ηλικία του ήταν λίγο μεγαλύτερη, οπότε αποφασίστηκε να λυθεί το συμβόλαιο του.

Δώδεκα χρόνια μεγαλύτερος ο Ταρίμπο Γουέστ!
Ταρίμπο Γουέστ
TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ