ΚΟΣΜΟΣ

Διαψεύδουν οι Άραβες για Γέστε!

Διαψεύδουν οι Άραβες για Γέστε!

Νέα τροπή δίνουν οι Άραβες της Αλ Βασλ στη μεταγραφή του Φραν Γέστε στον Ολυμπιακό. Τι υποστηρίζουν λίγο πριν την αναμενόμενη άφιξη του Ισπανού στην Αθήνα.

Ο Φραν Γέστε αναμένεται αύριο στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ωστόσο έχουν διαφορετική ενημέρωση τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους".

" Δεν έχουμε δεχθεί επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό ή άλλο σύλλογο για τον Γέστε. Η Αλ Βασλ θα αξιολογήσει κάθε προσφορά και θα αποφασίσει εάν συμφέρει και τις δύο πλευρές" φέρεται να δήλωσε, άνθρωπος του αραβικού συλλόγου.

Ο Χαβιέ Ντε Μιγκέλ, ο οποίος παρουσιάζεται ως ατζέντης του πρώην άσου της Αθλέτικ Μπιλμπάο τόνισε: " Ο Γέστε βρίσκεται ακόμη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Δεν υπάρχουν νέα από τον Ολυμπιακό ή άλλους συλλόγους. Σε λίγες μέρες θα έχουμε εξελίξεις, όχι στην παρούσα φάση".

Ο Γέστε σκόραρε με τη φανέλα της Αλ-Βασλ 11 γκολ στο πρωτάθλημα με χάιλαϊτ το τέρμα που πέτυχε από τη σέντρα απέναντι στην Αλ Αϊν.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ