ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη ανατροπή μέσα σε ένα λεπτό

Απίστευτη ανατροπή μέσα σε ένα λεπτό

Μία από τις ανατροπές που θα γραφτούν στην ιστορία του ποδοσφαίρου έκαναν οι San Jose Earthquakes, οι οποίοι πέτυχαν δύο γκολ μετά το 91' και πήραν τη νίκη με 3-2 στο "Cali Clasico". Ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τους παίκτες, τρελάθηκαν οι εκφωνητές (video).

Ανατροπή που ξεπερνά κάθε φαντασία έκαναν οι San Jose Earthquakes κόντρα στους LA Galaxy στο "Cali Clasico" στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του MLS.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο 64' να χάνουν με 2-0, ενώ λίγο πριν το τέλος η ήττα έμοιαζε βέβαιη αφού ακόμα και στις καθυστερήσεις το παιχνίδι ήταν στο 2-1.

Τελικά κατάφεραν να κάνουν μία εκπληκτική ανατροπή σκοράροντας δύο γκολ σε κάτι περισσότερο από ένα λεπτό. Η αρχή έγινε στο 92' με τον Σέι Σαλίνας να ισοφαρίζει σε 2-2 εκμεταλλευόμενος την αδυναμία του Κάρλο Κουντιτσίνι να μπλοκάρει την μπάλα (video στο 6.30).

Απίστευτη ανατροπή μέσα σε ένα λεπτό

Λίγο μετά ο Άλαν Γκόρντον βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του και μοναδικές στιγμές στους 50.000 οπαδούς των San Jose Earthquakes που βρίσκονταν στο Στάνφορντ Στέιντιουμ. Επόμενο ήταν οι παίκτες του Φρανκ Γιάλοπ να το πανηγυρίσουν έξαλλα, αλλά και να παρασυρθούν οι εκφωνητές.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ