ΚΟΣΜΟΣ

Ανυπόμονος για το ντεμπούτο ο Ντελ Πιέρο

SYDNEY, AUSTRALIA - SEPTEMBER 18:  Alessandro Del Piero of Sydney controls the ball during a Sydney FC A-League training session at Allianz Stadium on September 18, 2012 in Sydney, Australia.  (Photo by Brendon Thorne/Getty Images)
SYDNEY, AUSTRALIA - SEPTEMBER 18: Alessandro Del Piero of Sydney controls the ball during a Sydney FC A-League training session at Allianz Stadium on September 18, 2012 in Sydney, Australia. (Photo by Brendon Thorne/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο περιμένει πως κα πως να φορέσει για πρώτη φορά της φανέλα της Σίντνεϊ σε επίσημο παιχνίδι. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter.

Την περασμένη Κυριακή (23/9) ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο συμμετείχε σε εκδήλωση στο "Allianz Stadium" όπου μαζί με τους συμπαικτες του παρουσίασαν τις φετινές εμφανίσεις της Sydney FC και φωτογραφήθηκαν μαζί με τους φανς τους, ωστόσο αυτό για το οποίο λαχταρά περισσότερο από κάθετι είναι να ξεκινήσει η... δράση.

Αυτό θα γίνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στις 6 Οκτωβρίου όπου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του αυστραλιανού πρωταθλήματος ( A-League), με τους "Sky Blues" να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Wellington Phoenix, γεγονός που είναι πάντα στο μυαλό του.

Τρανή απόδειξη το γεγονός ότι ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter το μεσημέρι της Τετάρτης μία φωτογραφία από την είσοδο του γηπέδου της Sydney FC, την οποία συνόδεψε με την εξής λεζάντα:

"Καλωσόρισμα στην είσοδο του Allianz Stadium. Λιγότερο από 11 ημέρες για το ντεμπούτο με τη φανέλα της Sydney FC", είναι το μήνυμα του "Μεγαλέξανδρου" του ιταλικού ποδοσφαίρου.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ