ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο "κράξιμο" σε Μαραντόνα

Άγριο "κράξιμο" σε Μαραντόνα

Ο Ουρουγουανός στράικερ Ρίχαρντ Πόρτα δεν ξέχασε την άκομψη αποχώρηση του από την Αλ Βασλ καθιστώντας αποκλειστικό υπεύθυνο τον Μαραντόνα. Οι δηλώσεις του δεν κολακεύουν τον Αργεντινό προπονητή.

Ο Πόρτα είχε παραχωρηθεί στην Αλ Βασλ με την μορφή δανεισμού από τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο δίχως να καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στον σύλλογο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο 28χρονος άσος μετακόμισε στο Ντουμπάι τον Οκτώβριο, όμως τρεις μήνες αργότερα ο δανεισμός του διεκόπη άδοξα.

Ο Πόρτα δεν έκρυψε την δυσφορία του ανοίγοντας μέτωπο κατά του Ντιέγκο Μαραντόνα. Οι δηλώσεις του μάλιστα προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση.


"Ο Μαραντόνα μου είπε πως οι διοικούντες έλαβαν αυτή την απόφαση, αλλά όταν μίλησα μαζί τους μου τόνισαν πως εκείνος δεν με ήθελε άλλο" τόνισε αρχικά ο Πόρτα για να αναφερθεί στη συνέχει και στις σχέσεις του Πίμπε Ντ'Όρο με τους βοηθούς του.


"Πριν από αυτό το περιστατικό επέτρεψε να απολυθούν οι συνεργάτες του. Εάν αφήνεις να φεύγουν οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σου, τότε τι εξουσία να ασκήσεις προκειμένου να ζητήσεις από έναν ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην ομάδα;"

Ο Πόρτα έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει ακόμη και τον τρόπο που προπονεί την ομάδα του ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

"Γινόταν αρκετή δουλεία στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης αλλά σχεδόν τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Βασιζόταν απλά στις ικανότητες των ξένων παικτών".


TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ