ΙΤΑΛΙΑ

"Τορίνο και Ολυμπιακός μάχονται για Ταϊντέρ"

"Τορίνο και Ολυμπιακός μάχονται για Ταϊντέρ"

O Αλγερινός κεντρικός μέσος Σαφίρ Ταϊντέρ έχει μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και της Τορίνο όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η Gazzetta dello Sport. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Σαφίρ Ταϊντέρ είναι νέος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού; Ναι, αν πιστέψουμε την "Gazzetta dello Sport", η οποία αναφέρει πως ο 23χρονος Αλγερινός μέσος με γαλλικές ρίζες βρίσκεται στο στόχαστρο της Τορίνο και του Ολυμπιακού και πως οι δύο ομάδες αναμένεται να δώσουν μάχη για το ποιά εκ των δύο θα τον εντάξει στο δυναμικό της.

Algérie - Arménie - 20140531 - Saphir Taider
Algérie - Arménie - 20140531 - Saphir Taider CREATIVE COMMONS ATTRIBUTION-SHAREALIKE (CC-BY-SA)

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η Σασουόλο, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από την Ίντερ, δεν σκοπεύει να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν καθώς δεν είναι σε θέση να καταβάλλει το ποσό των 7.000.000 ευρώ που απαιτεί η Ίντερ για να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή.

"Τορίνο και Ολυμπιακός μάχονται για Ταϊντέρ"

Ο Ταϊντέρ κατά την παρουσίασή του από τη Σασουόλο το περασμένο καλοκαίρι

Σημειώνεται πως τη φετινή σεζόν ο Ταϊντέρ έχει αγωνιστεί σε 24 ματς πρωταθλήματος με τη φανέαλ της Σασουόλο μετρώντας μέχρι στιγμής 2 γκολ και 3 ασίστ με τους "νεροβέρντι".

Έχοντας γεννηθεί στη Γαλλία (από Τυνήσιο πατέρα και Αλγερινή μητέρα) ο Ταϊντερ έπαιξε με τις εθνικές ομάδες Κ18, Κ19 και Κ20 των "τρικολόρ" ενώ στο Μουντιάλ του 2014 πήρε μέρος με την εθνική Αλγερίας, παίζοντας κόντρα σε Βέλγιο και Γερμανία.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ