ΙΤΑΛΙΑ

Το... ξενύχτησε στο Twitter ο Σισέ

Το... ξενύχτησε στο Twitter ο Σισέ
Τζιμπρίλ Σισέ

Διαβαστε για ποιο λόγο ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν είχε ύπνο, αλλά νεύρα λίγες ώρες μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Αν έπιανε κάποιος τον Τζιμπρίλ Σισέ από τη μύτη, ο Γάλλος θα έσκαγε. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού... τσακωνόταν στο Twitter μέχρι τις πρωινές ώρες.

Το θέμα συζήτησης δεν ήταν φυσικά το ντέρμπι των "αιωνίων" (σ.σ. θυμίζουμε ότι είχε ζητήσει από τους πρώην συμπαίκτες του να τον κάνουν περήφανο), αλλά η "λευκή" ισοπαλία της Λάτσιο με τη Νάπολι στο "Σαν Πάολο".

" Κανένα πρόβλημα, βάλε με στον πάγκο. Τί γνωρίζεις εσύ από ποδόσφαιρο;", απάντησε σε έναν οπαδό από το Κουβέιτ που τον συμβούλεψε να καθίσει στον πάγκο στους επόμενους αγώνες, γιατί δεν βοηθάει την ομάδα με την απόδοση του.

Σε έναν άλλο του απάντησε να μην του ξαναγράψει τίποτα στο Twitter. Δίχως όρεξη ο Σισέ έγραψε " όποιος νομίζει ότι το να σημειώνει κανείς γκολ είναι εύκολο, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο. Η ισοπαλία 0-0 με τη Νάπολι είναι σπουδαίο αποτέλεσμα".

Αφού ανέφερε ως παράδειγμα τη Μίλαν που δυσκολεύτηκε επίσης από τη Νάπολι, καληνύχτισε ή μάλλον καλημέρισε, προσθέτοντας ότι "είμαι θυμωμένος με όλους αυτούς τους αγνώμονες ανθρώπους".

Όπως αντιλαμβάνεστε, το σχόλιο του Σισέ για το ελληνικό ντέρμπι δεν ήρθε ποτέ, αφού ο Σισέ είχε το δικό του ντέρμπι στο Twitter.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ