ΙΤΑΛΙΑ

Το κορεό των οπαδών πριν το Γιουβέντους-Μίλαν

Το κορεό των οπαδών πριν το Γιουβέντους-Μίλαν

Οι οπαδοί της Γιουβέντους έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στις εξέδρες του "Juventus Stadium' πριν το ματς με τη Μίλαν, παρουσιάζοντας μία εντυπωσιακή χορογραφία. Δείτε το video.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Coppa Italia ήταν ιδιαίτερα κρίσιμος καθώς η Γιουβέντους διεκδικούσε εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης μετά από πολλά χρόνια, και το γεγονός αυτό προκάλεσε... συναγερμό στις τάξεις των Τορινέζων.

Έτσι, οι οπαδοί της "γηραιάς κυρίας" έστησαν ένα φαντασμαγορικό σκηνικό λίγο πριν την πρώτη σέντρα του αγώνα με τους "ροσονέρι", δημιουργώντας μία γιγαντιαία χορογραφία που κάλυψε και τις τέσσερις πλευρές του γηπέδου.

Το άσπρο, το μαύρο και το κόκκινο ήταν τα χρωματα που χρησιμοποίησαν οι οπαδοί, οι οποίοι κατάφεραν να περάσουν στην ομάδα τους αλλά και στην αντίπαλο τα μηνύματα που ήθελαν...

"Forza Juve" ήταν οι λέξεις που σχηματίστηκαν στην κεντρική εξέδρα ενώ στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών εμφανίστηκε το έτος ίδρυσης της Γιουβέντους (1897), μαζί με με ένα τεραστιο πανό (στο πάνω διάζωμα) που έγραφε χαρακτηριστικά:

"Η κόλαση δεν ήταν αληθινό γεγονός μέχρι το σημερινό" ("Inferno non era cosa vera fino stasera")...

Όσο για τους παίκτες της Γιουβέντους, ανταπέδωσαν το "καλωσόρισμα" των οπαδών τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τον Μίρκο Βούτσινιτς να σκοράρει στην παράταση και με το 2-2 να φέρνει τη Γιουβέντους αντιμέτωπη της Νάπολι στον τελικό του "Ολίμπικο" με φόντο το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ιταλίας.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ