ΙΤΑΛΙΑ

Θέλουν παραμονή και επιτυχίες με τον Στραματσόνι στην Ίντερ

Θέλουν παραμονή και επιτυχίες με τον Στραματσόνι στην Ίντερ

Ο γενικός διευθυντής της Ίντερ, Ερνέστο Παολίγιο, σε δηλώσεις του πιστεύει πως ο Στραματσόνι είναι η σωστή επιλογή για την Ίντερ με τους ανθρώπους της ομάδας να επιθυμούν την παραμονή και την καθιέρωσή του.

Ο νέος προπονητής των "νερατζούρι" ξεκίνησε την καριέρα του στο Καμπιονάτο με μια εντυπωσιακή νίκη με 5-4 επί της Τζένοα. Ο Παολίγιο μίλησε για το ταλέντο του Στραματσόνι. Διαβάστε τι δήλωσε.

"Ο Στραματσόνι έχει το ταλέντο καθώς από τις ακαδημίες προέρχονται επίσης πολύ καλοί προπονητές. Ο καινούριος προπονητής είναι πολύ καλός. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπορέσει να κάνει την δουλειά του και να εκφράσει ελεύθερα και χωρίς πίεση τις ικανότητές του.

Έχει επιθετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του το οποίο έχει φανεί και σε προηγούμενες ομάδες που έχει δουλέψει. Θέλει να θεμελιώσει αυτή την νοοτροπία γεγονός που είναι θετικό.

Μας έχει δείξει αυτά που περιμέναμε να δούμε από αυτόν τους προηγούμενους μήνες που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας νέων.

Μπορεί να δίνει δύναμη στους παίκτες να βγουν στο προσκήνιο, κατέχει αποφασιστικότητα, είναι νέος, φρέσκος, με συνεχείς σπουδές πράγμα που θα κάνει την διαφορά".

Στην ερώτηση αν επιθυμούν την παραμονή του η απάντηση ήταν:

"Φυσικά και θέλουμε την παραμονή του, είναι η κεντρική ιδέα και θέλησή μας και θα τον αφήσουμε να μας δείξει την αξία του. Ο πρόεδρος πιστεύει σε αυτόν και φυσικά το αξίζει".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ