ΙΤΑΛΙΑ

Θα πουληθεί ο Γιόβετιτς, αλλά όχι στη Γιουβέντους

Θα πουληθεί ο Γιόβετιτς, αλλά όχι στη Γιουβέντους
Γιόβετιτς

Νέο συμβόλαιο θέλει να προσφέρει η Φιορεντίνα στον Στέφαν Γιόβετιτς, το οποίο θα τον δεσμεύει να μην πάει στη Γιουβέντους. Επιβεβαιώνει άνθρωπος του συλλόγου πως το καλοκαίρι θα παραχωρηθεί.

Η τελευταία σεζόν του Στέφαν Γιόβετις στη Φιορεντίνα θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η φετινή.

Οι άνθρωποι των "βιόλα" έχουν συνειδητοποιήσει πως θα τον χάσουν το επόμενο καλοκαίρι, αλλά κάνουν ό,τι μπορούν για να μην πάει ο Μαυροβούνιος στη Γιουβέντους.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Corriere dello Sport" αποκαλύπτει πως η Φιορεντίνα έχει προτείνει στον 22χρονο νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει ρήτρα 40 εκατομμυρίων ευρώ. Ο στόχος δεν είναι να εξασφαλιστεί η παραμονή του Γιόβετις, αφού αυτό θεωρείται σχεδόν απίθανο, αλλά η εισροή όσο το δυνατόν περισσότερων χρημάτων από την πώλησή του.

Εκτός, όμως, από αυτή τη ρήτρα το νέο συμβόλαιο του Γιόβετις θα έχει και έναν όρο, να μην μπορεί να πάει στη Γιουβέντους. Οι "μπιανκονέρι" είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, αλλά ο Αντρέα Ντελά Βάλε δε θα ήθελε με τίποτα να τον πουλήσει σε αυτούς λόγω των κακών σχέσεων που έχουν οι δύο ομάδες.

Τέλος, πηγή εντός του συλλόγου επιβεβαίωσε μέσω του goal.com πως ο Γιόβετιτς συμφώνησε να παραμείνει μόνο για μία ακόμη σεζόν δηλώνοντας: "Του ζήτησαν να μείνει για έναν ακόμη χρόνο ώστε να βρουν πως θα καταστρώσουν το πλάνο αποχώρησής του στο τέλος της σεζόν. Είχαν κάνει το ίδιο και με τον Λούκα Τόνι έναν χρόνο πριν φύγει".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ