ΙΤΑΛΙΑ

Πουλβιρέντι: "Θα μείνει στην Κατάνια ο Μοντέλα"

Πουλβιρέντι: "Θα μείνει στην Κατάνια ο Μοντέλα"
Μοντέλα

Ο Αντονίνο Πουλβιρέντι, πρόεδρος της Κατάνια, ξεκαθάρισε πως ο Βιντσέντσο Μοντέλα θα παραμείνει στον σύλλογο, τον οποίο χαρακτήρισε μεγαλύτερο της Ρόμα.

Στην Κατάνια θα συνεχίσει και μετά το τέλος της σεζόν ο Βιντσέντσο Μοντέλα.

Ο Ιταλός τεχνικός μπορεί να είναι στη λίστα με τους υποψήφιους διαδόχους του Λουίς Ενρίκε, προπονητή της Ρόμα, αλλά δύσκολα θα επιστρέψει στην ομάδα που αγωνίστηκε ως παίκτης.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε o Αντονίνο Πουλβιρέντι. Ο ιδιοκτήτης της Κατάνια μίλησε στο Sky Sport24 επί του θέματος, εξέφρασε με βεβαιότητα την άποψη πως θα παραμείνει στην ομάδα του ο Μοντέλα, ενώ μεταξύ άλλων είπε πως η Κατάνια είναι μεγαλύτερη ομάδα από τους "τζιαλορόσι".

"Έχω ακούσει πολλά, αλλά αμφιβάλλω για τα δημοσιεύματα, επειδή ο Μοντέλα έχει συμβόλαιο μ' εμάς για έναν ακόμη χρόνο. Τον γνωρίζω, δε θα μιλούσε με κανέναν, όπως οι ιδιοκτήτες της Ρόμα, οι οποίοι επίσης είναι άνθρωποι που μπορείς να εμπιστευτείς. Δε θα έρχονταν σε επαφή με έναν προπονητή που έχει συμβόλαιο" είπε και προσέθεσε:

"Εν κατακλείδι, η ιστορία είναι τραβηγμένη. Για μένα η Κατάνια είναι ήδη μία μεγάλη ομάδα, μεγαλύτερη της Ρόμα. Επομένως, ο Μοντέλα θα είναι ο προπονητής μας και την επόμενη σεζόν. Στο τέλος της σεζόν θα καταστρώσουμε τα πλάνα μας ενόψει της νέας χρονιάς".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ