ΙΤΑΛΙΑ

Συνελήφθη ο Μαζιέλο

Συνελήφθη ο Μαζιέλο
Μασιέλο

Μετά τους Τζουζέπε Σινιόρι και Κριστιάνο Ντόνι ο εισαγγελέας του Μπάρι διέταξε και τη σύλληψη του Αντρέα Μαζιέλο για εμπλοκή του στο σκάνδαλο Scommessopoli.

Ο Αντρέα Μαζιέλο ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που συνελήφθη από τις αρχές στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας ο παίκτης της Αταλάντα ήταν μπλεγμένος στο σκάνδαλο Scommessopoli και δεν κατάφερε να τη γλιτώσει.

Ο 26χρονος από το 2008 ως το καλοκαίρι που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Μπάρι, η οποία έχει απασχολήσει έντονα όσους διεξάγουν έρευνα για τα στημένα παιχνίδια στην Ιταλία. Τη σεζόν 2009/10 πολλοί αγώνες της θεωρήθηκαν ύποπτοι με χαρακτηριστικόυτερους αυτούς κόντρα στις Λέτσε, Παλέρμο, Σαμπντόρια, Κιέβο, Μπολόνια και Ουντινέζε.

Εκείνη τη χρονιά ο Μαζιέλο αγωνιζόταν στην Μπάρι, όπως και οι Ντανιέλε Παρντοβάνα, Αλεσάντρο Παρίσι, Σιμόνε Μπετιβόλιο, Μάρκο Ρόσι, Αμπντελγράντερ Γεζάλ, Μάρκο Εσπόσιτο, Αντόνιο Μπελαβίστα και Νίκολα Μπελμόντε, οι περιπτώσεις των οποίων εξετάζονται επίσης από την ιταλική αστυνομία.

Εν τέλει, χθες ο εισαγγελέας του Μπάρι διέταξε την προσαγωγή του Μαζιέλο κι έτσι ο Ιταλός έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής που συλλαμβάνεται μετά τους Τζουζέπε Σινιόρι και Κριστιάνο Ντόνι. Ωστόσο, ακόμα τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί, ενώ η Αταλάντα δεν έχει πάρει θέση επί του θέματος.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ