ΙΤΑΛΙΑ

Στους 100 πιο ισχυρούς του κόσμου ο Μπαλοτέλι

Στους 100 πιο ισχυρούς του κόσμου ο Μπαλοτέλι

O Mάριο Μπαλοτέλι ψηφίστηκε από το περιοδικό TIME ανάμεσα στις 100 πιο ισχυρές προσωπικότητες της υφηλίου.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι αποτελεί μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Τα κατορθώματα του εκτός γηπέδων μερικές φορές αποτελούν είδηση σημαντικότερη ίσως και από την απόδοση τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Τα ΜΜΕ τον κυνηγούν και καταφέρνει να βρίσκεται συχνά στην επικαιρότητα. Το περιοδικό ΤΙΜΕ για όλα όσα έχει πετύχει στην καριέρα του αλλά και την άστατη προσωπική του ζωή τον συμπεριέλαβε στις 100 πιο ισχυρές προσωπικότητες του κόσμου.

Ο Μπαλοτέλι επέστρεψε από τον περασμένο Ιανουάριο στο Μιλάνο για λογαριασμό της Μίλαν αφήνοντας πίσω του την Μάντσεστερ Σίτι.

Στους ροσονέρι ο σούπερ Μάριο, ξαναβρήκε την χαμένη του αυτοπεποίθηση ωστόσο, το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στις 100 πιο ισχυρές προσωπικότητες του κόσμου από το περιοδικό ΤIME έχει προκαλέσει αναταραχή στα ιταλικά μίντια.

Ο Μπαλοτέλι είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστές στην λίστα ενώ οι υπόλοιποι αθλητές που συμπεριλαμβάνονται σε αυτή είναι ο μπασκεμπολίστας ΛεΜπρον Τζέιμς, η τενίστρια Να Λι και η σκιέρ Λίντσεϊ Βον.

Ο μάνατζερ του θεωρεί σωστή την παρουσία του στην λίστα καθώς τον θεωρεί έναν αθλητή που μπορεί να εμπνεύσει πολλούς!

" Δεν με εκπλήσσει το γεγονός. Το περιοδικό είδε κάτι στον Μάριο που δεν μπόρεσαν να δουν οι υπόλοιποι. Μπορεί να επηρεάσει άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Ο Μπαλοτέλι μπορεί να επηρεάσει την Ιταλία με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αρχίζοντας από το θέμα του ρατσισμού.

Είναι ένας νορμάλ, νεαρός, άνθρωπος και είναι γνωστό ότι από πολύ μικρός αναγκάστηκε να αναλάβει σοβαρές ευθύνες στην ζωή του", τόνισε σε δηλώσεις του Μίνο Ραϊόλα.

Μετά την μετακίνηση του στην Μίλαν για το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ ο Ράϊόλα θεωρεί ο Ιταλός επιθετικός μπορεί να αυξήσει ακόμα περισσότερο την αξία του.

ταν ευκαιρία για την Μίλαν καθώς ο Μάριο έχει αρχίσει να ξεπληρώνει την επένδυση της με εξαιρετικές εμφανίσεις και βελτίωση στην συμπεριφορά του. Σύντομα θα είναι ανεκτίμητος όπως ένας πίνακας ζωγραφικής".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ