ΙΤΑΛΙΑ

Στον τελικό η Λάτσιο

Στον τελικό η Λάτσιο

Η Λάτσιο νίκησε με 2-1 την Γιουβέντους και προκρίθηκε στον τελικό του Coppa Italia. Φινάλε-θρίλερ με την Γιούβε να ισοφαρίζει στο 91' και τον Φλόκαρι να λυτρώνει τους Ρωμαίους στο 93', ενώ στο 95' ο Μαρκέτι έκανε σωτήρια επέμβαση (video)

Η Λάτσιο πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Coppa Itallia, καθώς νίκησε με 2-1 την Γιουβέντους, σε μία ρεβάνς... θρίλερ.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο ματς στο Τορίνο το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1, έτσι και το 0-0 θα ήταν αρκετό στους γηπεδούχους.

Το σκορ λοιπόν για την Λάτσιο άνοιξε ο Άλβαρο Γκονσάλες στο 53' και όλα έδειχναν πως αυτό θα ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 91' όμως ο Αρτούρο Βιντάλ ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινή προβολή, αλλά τελικά το ζευγάρι δεν οδηγήθηκε σε παράταση.

Στο 93' η Λάτσιο κατάφερε να πάρει ξανά προβάδισμα με κεφαλιά του Φλόκαρι μετά από κόρνερ, ενώ λίγο έλειψε να απαντήσει εκ νέου η Γιουβέντους στο 95'.

Συγκεκριμένα, ο Μαρκέτι έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Τζοβίνκο και πανηγύρισε σαν να σκόραρε, αλλά ήταν και τυχερός καθώς εν συνεχεία ο Μαρκίζιο αστόχησε από πολύ κοντά.

Το αντίπαλό τους στον τελικό οι "λατσιάλι" θα τον μάθουν στις 17 Απριλίου, όταν και διεξάγεται η ρεβάνς στο Ίντερ - Ρόμα.

ΛΑΤΣΙΟ (3-6-1): Μαρκέτι, Μπιάβα, Αντρέ Σάντος, Σιανί, Λεντέσμα, Άλβαρο Γκονσάλες (86' Τσάνα), Κονκό, Ράντου, Ερνάνες (62' Λούλιτς), Μάουρι, Κλόζε (70' Φλόκαρι).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (3-5-2): Στοράρι, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Πελούζο, Μαρόνε (70' Μαρκίζιο), Βιντάλ, Παντοΐν (68' Πίρλο), Ίσλα, Τζακερίνι (76' Κουαλιαρέλα), Τζοβίνκο, Βούτσινιτς.

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των ημιτελικών:

Τρίτη

Λάτσιο - Γιουβέντους 2-1 (53' Άλβαρο Γκονσάλες, 93' Φλόκαρι / 91' Βιντάλ) [1-1]

17/04

Ίντερ - Ρόμα (21:45) [1-2]

Λάτσιο - Γιουβέντους 2-1

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ