ΙΤΑΛΙΑ

Στήριξαν Καναβάρο και Γκράβα, Καβάνι και Ματσάρι

Στήριξαν Καναβάρο και Γκράβα, Καβάνι και Ματσάρι

Δείτε το μπλουζάκι που κράτησαν οι Έντινσον Καβάνι και Βάλτερ Ματσάρι σχετικά με τους Πάολο Καναβάρο και Τζανλούκα Γκράβα και διαβάστε τι είπε ο Ουρουγουανός επιθετικός για την ήττα από την Μπολόνια.

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στη Νάπολι μετά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ιταλίας, καθώς είχε προηγηθεί και η τιμωρία τόσο του συλλόγου όσο και δύο ποδοσφαιριστών του, των Πάολο Καναβάρο και Τζανλούκα Γκράβα.

Μέσα σε τρεις μέρες η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι έχασε δύο φορές εντός έδρας από την Μπολόνια του Παναγιώτη Κονέ και στο τέλος οι αποδοκιμασίες ήταν αναπόφευκτες.

"Είναι μία δύσκολη στιγμή, ίσως μία από τις πιο δύσκολες της ομάδας, αλλά πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε άνδρες. Αύριο θα είναι μία σημαντική μέρα, επειδή θα πρέπει να κοιταχτούμε στα μάτια και να αντιδράσουμε στο παιχνίδι με τη Σιένα.

Ζητάμε συγγνώμη από τους οπαδούς, αλλά οι αποδομικασίες στο τέλος ήταν για να βελτιωθούμε. Συγγνώμη για τους Καναβάρο και Γκράβα, θέλαμε να τους αφιερώσουμε αυτή τη νίκη και το γκολ μου δεν ήταν αρκετό", είπε ο Έντινσον Καβάνι λίγο μετά τον αποκλεισμό.

Τέλος, Καβάνι και Βάλτερ Ματσάρι έδειξαν πως ο σύλλογος θα στηρίξει τους δύο αμυντικούς που τιμωρήθηκαν από την ιταλική ομοσπονδία με αποκλεισμό έξι μηνών δείχνοντας μία φανέλα με τα ονόματά τους.

Στήριξαν Καναβάρο και Γκράβα, Καβάνι και Ματσάρι
Στήριξαν Καναβάρο και Γκράβα, Καβάνι και Ματσάρι
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ