ΙΤΑΛΙΑ

Στα χέρια της Μίλαν το Trofeo Tim

Στα χέρια της Μίλαν το Trofeo Tim

Η Μίλαν νίκησε κατά σειρά Γιουβέντους και Σασουόλο και κατέκτησε το Trofeo Tim μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της φετινής Serie A. Δείτε videos.

Το πρώτο της Trofeo Tim μετά από έξι χρόνια πανηγυρίζει η Μίλαν, με την ομάδα του Φίλιπο Ιντσάγκι να πετυχαίνει δύο νίκες, πρώτα κόντρα στη Γιουβέντους και κατόπιν με αντίπαλο τη Σασουόλο, σε αγώνες διάρκειας 45 λεπτών που έλαβαν χώρα στο "Mapei Stadium" (έδρα της Σασουόλο).

Στο πρώτο 45λεπτο ματς του τουρνουά, οι "ροσονέρι" επικράτησαν με 1-0 της Γιουβέντους με σκόρερ τον Χόντα στο 30' (πρώτη φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι με τον πρώην προπονητή τους Μασιμιλιάνο Αλεγκρι) ενώ στο δεύτερο ματς της βραδιάς η πρωταθλήτρια Ιταλίας επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ της Σασουόλο χάρη σε τέρμα του Ρομπέρτο Περέιρα στο 43'.

Στο τρίτο και τελευταίο 45λεπτο, η Μίλαν σφράγισε την κατάκτηση του τροπαίου καθώς νίκησε με 2-0 τους γηπεδούχους με τα γκολ του Μενέζ στο 8' (πέναλτι) και του Ελ Σααραουί στο 19'.

Σημειώνεται πως το Trofeo Tim είναι παραδοσιακό τουρνουά που περιλαμβάνει 3 ματς διάρκειας 45 λεπτών και το οποίο λαμβάνει χώρα λίγο πριν την έναρξη της κάθε σεζόν στη Serie A, με κάθε νίκη να δίνει τρεις βαθμούς ενώ δύο βαθμούς παίρνει ο νικητής στη διαδικασία των πέναλτι και έναν ο χαμένος.

Μίλαν - Γιουβέντους 1-0

Μίλαν - Σασουόλο 2-0

Γιουβέντους - Σασουόλο 1-0

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ