ΙΤΑΛΙΑ

Ρευστό το μέλλον του Καβάνι στη Νάπολι

Ρευστό το μέλλον του Καβάνι στη Νάπολι
Καβάνι

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο φυγής του από τη Νάπολι το καλοκαίρι ο Έντισον Καβάνι. Διαβάστε τι δήλωσε ο Ουρουγουανός επιθετικός.

Τα πάντα ανοιχτά άφησε αναφορικά με το μέλλον του ο Έντισον Καβάνι.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο καυτά ονόματα της ευρωπαϊκής αγοράς και δε θέλει ακόμα να αποκαλύψει τις σκέψεις του.

Μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης (Σάββατο, 21/4) της Νάπολι με τη Νοβάρα ο Καβάνι ρωτήθηκε αν θα παραμείνει στους "παρτενοπέι" και έριξε το μπαλάκι στο σύλλογο.

Αναλυτικά είπε στο Sky Sport Italia: "Δε γνωρίζω. Είμαι συγκεντρωμένος στο να παίζω ποδόσφαιρο και να νικάω στον κάθε αγώνα. Τα υπόλοιπα θα τα σκεφτεί ο σύλλογος. Εκείνοι γνωρίζουν τι θα κάνουν. Για όσο ακόμα μείνω στη Νάπολι θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό".

Αξίζει να σημειωθεί πως δύσκολα δε θα φτάσουν το καλοκαίρι προτάσεις στα γραφεία της Νάπολι για τον Καβάνι. Από την Ιταλία ενδιαφέρον έχει δείξει η Γιουβέντους, ενώ υπάρχουν και αρκετές ομάδες στην Αγγλία που έχουν συνδεθεί με την απόκτησή του.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση οι απαιτήσεις των "παρτενοπέι", οι οποίοι έχουν συμβόλαιο με τον 25χρονο ως το 2016, είναι πολύ υψηλές και όποιος επιχειρήσει να τον πάρει θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να ματώσει.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ