ΙΤΑΛΙΑ

Προειδοποιεί τον Μπαλοτέλι ο Ρονάλντο

Προειδοποιεί τον Μπαλοτέλι ο Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο μέσω συνέντευξής του έδωσε συμβουλές στον Μάριο Μπαλοτέλι, τον παρομοίασε με τον Αντριάνο, αναφέρθηκε στην εθνική Ιταλίας, ενώ έκανε και ένα σχόλιο για την Ίντερ.

Συμβουλές στον Μάριο Μπαλοτέλι έδωσε ο Ρονάλντο μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην "Gazzetta dello Sport".

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του Ιταλού επιθετικού, όμως, τόνισε πως θα πρέπει να σοβαρευτεί προκειμένου να μη χαραμίσει το ταλέντο του.

"Ο Μπαλοτέλι είναι πολύ ταλαντούχος και γνωρίζει πώς να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Στη Βραζιλία αυτό είναι αρκετό για να μας κερδίσει κάποιος ως παίκτης. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετά καλό γι' αυτό που θα μπορούσε να γίνει ο Μπαλοτέλι. Δεν πρέπει να χρησιμοποιεί την ηλικία του ή το ταλέντο του ως δικαιολογία για όσες βλακείες κάνει στον αγωνιστικό χώρο.

Αν ένας επιθετικός γνωρίζει πως να παίξει πάντα θα τον προβοκάρουν. Το ξέρω καλά αυτό, αλλά αν αντιδρούσα κάθε φορά που με κλωτσούσαν... Έχουμε κάνει χαζά πράγματα στη ζωή μας, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πότε πρέπει να σταματήσουμε.

Μου θυμίζει τον Αντριάνο παρόλο που η περίπτωσή του ήταν διαφορετική από του Μπαλοτέλι. Ο Αντριάνο είχε απίστευτη τεχνική και φοβερά αθλητικά προσόντα, αλλά από κάποια φάση και μετά δεν μπορούσε. Θα δώσω την εξής συμβουλή στον Μπαλοτέλι: να μη χαραμίσει το ταλέντο του. Στο "Μαρακανά" μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος είναι ο πραγματικός παίκτης. Νιώθεις ανατριχίλα όταν παίζεις εκεί, γιατί είναι το πιο όμορφο στάδιο του κόσμου. Ποτέ δεν είχα την τύχη να βάλω ένα γκολ εκεί".

Από εκεί και πέρα, για την εθνική Ιταλίας είπε: "Ακόμα και όταν παίζει άσχημα η Ιταλία σε ένα τουρνουά εξακολουθεί να είναι ικανή να φτάσει ως τα προημιτελικά ή τα ημιτελικά. Τώρα παίζουν καλά και η Βραζιλία το γνωρίζει αυτό. Πάντα ήταν δύσκολο να σκοράρεις κόντρα στον Τζίτζι Μπουφόν και αυτό δεν έχει αλλάξει. Είναι ένας τερματοφύλακας που δε θέλουν να έχουν αντίπαλο οι επιθετικοί.

Επίσης, πάντα σκεφτόμουν πόσο ξεχωριστός είναι ο Αντρέα Πίρλο, μπορούσες να το διακρίνεις από τότε που ήταν στην Ίντερ μικρός. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες, διάβαζε την κίνησή σου πριν από τον οποιονδήποτε. Επιπλέον, μπορεί να πασάρει οπουδήποτε".

Τέλος, για την Ίντερ και τα σενάρια πώλησής της είπε: "Δε θα έχουν άλλη σεζόν όπως η φετινή. Είναι αλήθεια ότι ο Μοράτι σκέφτεται να πουλήσει τον σύλλογο; Είμαι λίγο έκπληκτος, γνωρίζοντας τι σημαίνει σε αυτόν η ομάδα. Αν ο Μοράτι πουλήσει θα είναι για το καλό της Ίντερ. Ο πρόεδρος αγαπάει πάρα πολύ την Ίντερ".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ