ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ
Δάνειο στον ΠΑΟ μέσω Μαρινάκη
Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για το αυτονόητο: Για το πόσο ανάγκη έχει ο Ολυμπιακός έναν ισχυρό Παναθηναϊκό. Σε σημείο που να έτρεχε να του εξασφαλίσει το δάνειο.
Η Νάπολι έχασε με 1-2 από την Σιένα στο "Αρτέμιο Φράνκι", αλλά το αυτογκόλ του Πέζολι στο 86' της δίνει πολλές ελπίδες για πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia (videos)
Η Σιένα νίκησε με 2-1 την Νάπολι στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Coppa Italia στο "Αρτέμιο Φράνκι".
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα τέρματα των Ρεζινάλντο στο 42' και Γκαετάνο Ντ'Αγκοστίνο στο 66', αλλά ήταν άτυχοι στο τέλος.
Η Νάπολι κατάφερε να μειώσει με το αυτογκόλ του Εμανουέλε Πέζολι στο 86' και έτσι με αυτό το εκτός έδρας τέρμα να αυξήσει πολύ τις πιθανότητές για πρόκριση.
ΣΙΕΝΑ: Φαρέλι, Πέζολι, Κοντίνι, Μπελμόντε, Άνζελο, Γκάτσι, Αντρέα Ρόσι, Ντ'Αγκοστίνο, Ρεζινάλντο (70' Τζόρτζι), Μανίνι (62' Μπριέντζα), Μπογκντάνι (51' Λαρόντο).
ΝΑΠΟΛΙ (3-5-2): Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Πάολο Καναβάρο, Αρόνικα (57' Λαβέτσι), Μάτζο, Ντζεμαϊλί (74' Γκιοκχάν Ινλέρ), Γκαργκάνο, Σούνιγκα, Χάμσικ, Πάντεβ (71' Εντουάρντο), Καβάνι.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των 1ων ημιτελικών:
Τετάρτη
Μίλαν - Γιουβέντους 1-2 (62' Ελ Σααραουΐ / 53' και 83' Μαρτίν Κάσερες)
Πέμπτη
Σιένα - Νάπολι 2-1 (42' Ρεζινάλντο, 66' Ντ'Αγκοστίνο / 86' αυτ. Πέζολι)
Σιένα - Νάπολι 2-1
Μίλαν - Γιουβέντους 1-2
Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για το αυτονόητο: Για το πόσο ανάγκη έχει ο Ολυμπιακός έναν ισχυρό Παναθηναϊκό. Σε σημείο που να έτρεχε να του εξασφαλίσει το δάνειο.
Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ θα συναντηθούν για όγδοη φορά σε τελικό Κυπέλλου. Διαβάστε στο Sport24.gr την ιστορία των βασκο-καταλανικών αναμετρήσεων, από τη στέψη του Αλφόνσο το 1902 μέχρι τον πρώτο τίτλο της Pep Team το 2009 (φωτογραφίες, videos)
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ ζήτησε νέα παράταση για να απαντήσει στον Ολυμπιακό. Την ερχόμενη Τετάρτη θα έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Ιμπαγάσα. Όλες οι εξελίξεις στο Sport24.gr
Ένα περίεργο δέμα έκανε την εμφάνιση του στο Γκραντ Πρι του Μονακό με τους πυροτεχνουργούς να πραγματοποιούν ελεγχόμενη έκρηξη.
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ματαίωσαν το ραντεβού ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Ανδρέα Βγενόπουλο
Το όνομα του αδερφού του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, Οδυσσέα, έπεσε στο τραπέζι την ώρα που έκλεινε η μεταγραφή του νεαρού άσου της Ξάνθης.