ΙΤΑΛΙΑ

Πίρλο: "Θέλω να παίζω: στη Γιουβέντους ή αλλού"

Πίρλο: "Θέλω να παίζω: στη Γιουβέντους ή αλλού"

Ο Αντρέα Πίρλο μίλησε για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους στο περιθώριο του Ιταλία-Γερμανία ενώ εξέφρασε την προτίμησή του στον Φρανκ Ριμπερί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

"Ήταν ωραίο να επιστρέφεις σε ένα στάδιο στο οποίο έχω παίξει για τόσα πολλά χρόνια. Το αντίο στη Μίλαν; Μία απόφαση που πήρα πριν τρία χρόνια και είμαι ικανοποιημένος που την πήρα.

Με δυσαρεστεί να βλέπω τους ροσονέρι σε αυτή την κατάσταση αλλά θα βγουν από αυτήν", δήλωσε στα μικρόφωνα της "Rai" μετά το τέλος του διεθνούς φιλικού με τη Γερμανία (1-1, η "σκουάντρα ατζούρα" παραμένει αήττητη από το 1995 κόντρα στην μεγάλη αντίπαλό της) και συνέχισε:

"Εγώ τη Χρυσή Μπάλα θα την έδινα στον Ριμπερί, το αξίζει περισσότερο επειδή κατέκτησε τα πάντα την περασμένη σεζόν. Απόψε παίξαμε στα ίσα μία μεγάλη ομάδα όπως η Γερμανία.

Η επίθεση δεν σκοράρει πολύ; Η Ιταλία ήταν πάντα μία ομάδα που δεν πετύχαινε πολλά γκολ. Το σημαντικό είναι πως όλοι παίζουν για τους άλλους, είμαστε μία ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ και θέλει πάντα να κερδίζει".

Φυσικά, ο "μαέστρος" της Γιουβέντους δεν θα μπορούσε να μη δεχτεί ερώτηση για το θέμα του συμβολαίου του με τη "βέκια σινιόρα" που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

"Είμαι αισιόδοξος, έχουμε καιρό για να μιλήσουμε. Έχω πει ότι θέλω να συνεχίσω να παίζω επειδή διασκεδάζω και είμαι καλά. Το αν θα είμαι στη Γιούβε ή σε άλλη ομάδα θα το δούμε.

Ποιος θα πάρει το σκουντέτο; Προς το παρόν η Ρόμα είναι μπροστά αλλά είμαστε έτοιμοι να επωφεληθούμε από ένα λάθος βήμα τους".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ