ΙΤΑΛΙΑ

Πελέ: "Κάλλιο αργά παρά ποτέ"

Πελέ: "Κάλλιο αργά παρά ποτέ"

Ο Γκρατσιάνο Πελέ κλήθηκε στην εθνική Ιταλίας για πρώτη φορά στα 29 του χρόνια και μετά την πρώτη του προπόνηση μίλησε για ένα ιδιαίτερο συναίσθημα (video)

Πέρσι ο Γκρατσιάνο Πελέ ήταν ο καλύτερος επιθετικός του ολλανδικού πρωταθλήματος με την φανέλα της Φέγενοορντ και το καλοκαίρι ήρθε η μεταγραφή στην Σαουθάμπτον.

Πολύ καλό το ξεκίνημά του στην Premier League και ήρθε η μεγάλη δικαίωση, καθώς κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην εθνική Ιταλίας (για τα ματς με Αζερμπαϊτζάν και Μάλτα).

Ο Αντόνιο Κόντε επιβράβευσε τον 29άχρονο επιθετικό, ο οποίος είναι ο ορισμός του στράικερ, ενώ άφησε εκτός τον Μάριο Μπαλοτέλι που απογοητεύει με την Λίβερπουλ.

"Δεν ήμουν μέρος της εθνικής ομάδας για επτά χρόνια", τόνισε ο Πελέ, ο οποίος ήταν στις μικρές εθνικές και στην ολυμπιακή ομάδα του 2008.

"Ήμουν λίγο μπερδεμένος όταν ερχόμουν εδώ και δεν μπορούσα να βρω τον δρόμο για το προπονητικό κέντρο. Είναι ιδιαίτερο το συναίσθημα να επιστρέφω στην εθνική".

"Είναι φοβερό να είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Θέλω να κατανοήσω την τακτική και αν τύχει, να αποδείξω την αξία μου στον αγωνιστικό χώρο".

"Προφανώς γιατί είχα τόσα χρόνια να κληθώ στην εθνική έφταιξα εγώ. Τώρα είμαι πιο ώριμος, σε πιο καλή κατάσταση φυσικά και ψυχολογικά".

Δηλώσεις Αντόνιο Κόντε για Πελέ & Μπαλοτέλι...

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ